Gypsy Napisano Wrzesień 22, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Na czym polega ostateczna sztuka Deidary? Od jutra zrobię quiz z shaman king i może death note, zacznę też oglądać Fullmetal Alchemist: Brotherhood długie to jest? No i zastanawiam się też nad walnięciem Yu gi oh bleach i dragon ball ale to puźniej żeby nie walić wszystkie na raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Ostateczna sztuka Deidary to samodestrukcja, je glinę 'ustami' które ma na klatce piersiowej (chyba po lewej stronie koło serca, ale nie jestem pewien). Oczywiście jak to z Deidarą, następuje wtedy wielkie boom. A FMA:Brotherhood ma 64 odcinki, czy długie to zależy od tego jak bardzo się wciągniesz Niektóre anime które mają po 12 odcinków są za długie, inne kilkadziesiąt i są za krótkie ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Których członków ANBU byłych lub nie poznaliśmy w Natuto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Kakashi, Anko, Haku, Sai, Shin, Yamato, Yugao, Itachi. Gdzie przy Anko nie jestem pewny, bo może dziewoja wydawać rozkazy ANBU, ale jako takie bycie w oddziale nie jest powiedziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 No częściowo masz racje ale tylko częściowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Czyli ty bardziej o anime... ja o mangę xD czyli dodaj tam: Danzo, Torune, Kushimaru, Fu, Terai, Kage(to imię, nie funkcja), Taji, Towa, Nono, Komachi, Hyo, Tera, Tora, Kisuke, Ushi, Dajimu, Ryuzetsu plus ci co w poście wyżej plus 9 bezimiennych ANBU(śmierć w lesie, w trakcie ataku Oro i kilku innych randomowych). Przeszukałem wszystkie odcinki na dysku plus cała dostępną mi mangę, jeśli kogoś pominąłem to błagam, podaj mi kto to jest i kiedy się pojawił, żebym sobie uzupełnił biblioteczkę @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Kurwa zniszczyłeś mnie ale tak Kushimaru był ANBU powiem ci że sam nie wiem Kisuke to ten duch to on nie był ANBU Tera, Tora i Kage, Hyo, Nono kto to jest? Haku, Anko, Taji to nie byli ANBU. Ale masz u mnie dużego plusa o w mordę. Sprawdzałeś to na naruto.wiki co nie oni tam walnęli według mnie za dużo ludzi chociaż dowiedziałem się teraz kim byli ci ludzie o których się pytałem jednak nadal zapomniałeś o w zasadzie o jednym z bardziej znanych członków ANBU Swoją drogą ciekawi minie dlaczego ludzie z ANBU zawsze schodzą na strzała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Bo robienie im historii gdyby nie schodzili to strata czasu antenowego? xD A co do wiki, nie lubię nie korzystam - większość informacji tam zawartych to często bzdury. Wolę starą metodę - przewertowanie mangi, podpytanie jednego znajomego(on siedzi w anime kiedy ja siedzę w mandze) no i dodatkowe opowiadania autora, kto kupuje mangę ten wie Kishimoto lubi dodawać smaczki na ostatnich tronach mangi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 W każdym razie nikt mi nie w mówi że Anko, ci lekarze i Haku byli z ANBU to się nawet nie trzyma kupy. Tak jak mówiłem co do tego Kushimaru to sam nie wiem. Następne pytanie. Na czym polega Izunagi? Aha zadawać też pytania z filmów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Izanagi polega na 'naniesieniu' genjutsu na rzeczywistość, dzięki czemu można uniknąć np śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Co oznaczają słowa Naruto i Chidori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Jak powstał Zetsu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Madara go stworzył z komórek Hashiramy, potem Tobi go chyba 'zmodyfikował', bo ten teraźniejszy Zetsu wygląda inaczej niż ten z ostatnich chapterów mangi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Kto posiadał Rinegana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Wszystkie Ciała Paina, Pain, Madara, Obito, 6 schwytanych jinjuriki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 30, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2012 to nie wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 No, nie uwzględniłem Mędrca sześciu Ścieżek i "wszystkiego co przysumowane" przez Paina ścieżki przywołań.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Iloma mieczami walczył Hachibi z Sasuke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 To proste. 10. 8 swoich, zamachnął się na niego ostrzem Zabuzy/Suigetsu to 9, no i jego ataki po uaktywnieniu demona, które on nazywa swoim 9 mieczem to łącznie daje 10 mniej lub bardziej dosłownych mieczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Na czym polegały poszczególne techniki Deidary mam namyśli te wybuchowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 bumcykcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 dobra chyba będę powoli kończył ten temat później zliczę punkty i powiem kto miał ile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 Kiedy Kaksahi pierwszy raz użył Sharingan Mangekou Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Jeśli "użył", a nie "aktywował" to w walce z Deidarą(bo nie liczę wzmianek o ćwiczeniu i używaniu go poza ekranem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 Racja więc to ci zaliczę i teraz pytam się kiedy aktywował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts