Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Jonathan złapał nadgarstek którym ściskała jego gardło i sam ścisnął przez co puściła go mimowolnie. - Mnie nie możesz zabić Lorence. - powiedział i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Nagle aura Lorence całkowicie się zmieniła, dziewczyna odsunęła się od Jonathana i zaczęła płakać. - Prze... Przepraszam... Ja nie chciałam zrobić ci krzywdy... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Wiem, rozumiem, nie miałaś na to wpływu. - przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Nie... Ja powinnam ją kontrolować. Przepraszam... Wybacz mi proszę. - powiedziała przez łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Nie jestem zły. - powiedział wciąż ją przytulając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - N... Nie? Naprawdę? - zapytała i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Oczywiście że nie kochanie. - powiedział i spojrzał jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Dz... Dziękuję. I jeszcze raz przepraszam, za to co zrobiłam... - powiedziała tuląc się do niego. Na chwilę się jednak odsunęła, zobaczyła w swojej ręce nóż i wyrzuciła go w kąt. - A... Czekaj... Trzeba cię opatrzyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - W porządku. Ja muszę się czegoś zimnego napić. - powiedział i pocałował czoło dziewczyny. Po pewnym czasie Law pocałował Emily. Po chwili odsunął głowę. - Czas wstawac księżniczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Lorence przetarła oczy. - Jasne... - powiedziała wstając. - Zaraz znajdę jakieś bandaże i ci coś przyniosę do picia. I połóż się proszę kochanie... Emily otworzyła oczy i uśmiechnęła się. - Laww~ - powiedziała ziewając i przytuliła się do niego. - Kooocham cię~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Sam sobię naleję, nic mi nie jest. - uśmiechnął się Jonathan. Poszedł do kuchni, wziął szklankę i nalał sobię wody. - Ja ciebie też. - powiedział Law z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - A... Ale przecież... - mruknęła Lorence idąc za nim. - Nie boli cię nic? Emily pogłaskała Law'a po policzku i podniosła się do siadu. Przeciągnęła się. - Idzieeemyy~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - W zasadzie... nie. - powiedział. - Nie czuje bólu fizycznego. - dodał po chwili Jonathan. - W porządku. - powiedział Law siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Lorence spojrzała na Jonathana. - O... Och, naprawdę? - zapytała. Emily pocałowała Law'a w policzek, zerwała się z miejsca i wybiegła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 (edytowany) - Ta... nie da się mnie też zabić więc. - wzruszył ramionami. Law wstał i wybiegł za dziewczyną. - Ej, ale poczekaj na mnie co. - powiedział. Edytowano Luty 4, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Co nie zmienia faktu że te rany znikną od razu. - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się lekko. - Tak czy tak trzeba cię opatrzyć, prawda? Emily zaśmiała się. - Poczekam na zewnątrz~ - powiedziała, wzięła wcześniej spakowaną torebkę, ubrała buty i wybiegła przed dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 (edytowany) - Tak, trzeba, to fakt. - powiedział Jonathan i wypił zawartość szklanki. Law na szybko teleportował się do siebie gdzie ubrał się w czyste ciuchy a następnie wróci do domu Emily i teleportował się za nią i objął ją w pasie. Edytowano Luty 4, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - No to się połóż, już, już. - powiedziała Lorence szukając czegoś w szufladzie. Emily wzdrygnęła się. - Ejejej nie strasz mnie tak~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Już, już. - powiedział Jonathan i poszedł do salonu gdzie położył się na wersalce. - Okej. - powiedział i pocałował Emily w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Noooo toooo idziemy~ - powiedziała Emily z uśmiechem, zamknęła drzwi domu na klucz i ruszyła przed siebie ciągnąc za sobą Law'a za rękę. Lorence na chwilę przestała się ruszać i spojrzała w głąb szuflady. - Jak ja mogłam jej tak nie pilnować... Gh... - mruknęła pod nosem i wyciągnęła kilka opatrunków, bandaży i innych takich. Poszła do salonu i uklęknęła obok kanapy. Podciągnęła Jonathanowi koszulkę i zaczęła przemywać mu rany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Lorence. - powiedział po chwili Jonathan. - Emily, chcesz watę cukrową? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Tak kochanie? - zapytała Lorence i uśmiechnęła się lekko do Jonathana. - Taaaaaak! Wata cukrowa! Taaaaaaaaaaaaaak! - zawołała. - Uwielbiam watę cukrową! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie martw się. - powiedział i pogłaskał ją po policzku. - To świetnie bo mam na takową ochotę. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Lorence spuściła wzrok. Łatwo ci mówić... - pomyślała tylko uśmiechając się pod nosem. - Yaaaay~ - zaśmiała się Emily i zaczęła klaskać. - Kocham wesołe miasteczka~ Kocham watę cukrową~ Ale ciebie Law kocham najbardziej na świecie~ Edytowano Luty 5, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) - Ta, ta. Znowu masz ochotę powbijać we mnie nóż? - zapytał siadając i patrząc na Lorence - Ja też cię kocham Emily. - powiedział Law i pocałował dziewczynę w policzek. Edytowano Luty 5, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts