luksor22 Napisano Lipiec 11, 2022 Share Napisano Lipiec 11, 2022 Za czołem czytać tą historię i naprawdę mnie zaciekawiła jak do tej pory autorowi świetnie idzie, oby tak dalej👌👏 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurus Napisano 1 Listopad Share Napisano 1 Listopad Patrząc na czas i brak jakich kolwiek informacji, można podejżewać że opowiadanie zostało porzucone. Szkoda, mi bardzo się podobało. Liczyłem że w ciągu 3 lat od mojego ostatniego komentarza jakaś informacja będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano 6 Listopad Autor Share Napisano 6 Listopad Cóż problem jest taki, że życie, potężne zatwardzenie pisarskie oraz brak motywacji nie pozwala mi pchnąć tego do przodu, a ten fik siedzi mi na wątrobie i kopie mnie w rytm kankana. Nie jest tyle porzucony, co w limbo. Możliwe że kiedyś z niego wyjdzie, ale kiedy to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się