napewnoniejaruzelski Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Hej! Jest mi bardzo potrzebne rozwiązanie przez kilka osób tej ankiety Z góry dzięki, to serio dla mnie ważne http://www.survio.co...W5U2G6Q7M6W5F4R (nowy temat, poprzedni był w złym dziale) Link do komentarza
sloyth 06.0 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Wypełniłem. Po co tak wgl. te informacje? Link do komentarza
Arkane Whisper Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 (edytowany) Proszę bardzo. Jednakże też jestem ciekaw, do czego potrzebujesz tejże ankiety. Edytowano Listopad 17, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza
Lunar_Isbre Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Brzmi trochę jak jakaś ankieta badawcza, np. do magisterki, koła naukowego, whatever. W innym wypadku nie bardzo widzę powód, dla którego miałabym wypełnić. Link do komentarza
Branthos Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Wypełniłem. Nie ma za co. Podtrzymuję pytanie: po co ci te informacje? Link do komentarza
Kamiiru Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Obywatelski obowiązek spełniony. A tak na poważnie to po co ci ta ankieta? Link do komentarza
Sowenia Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Proszę bardzo, ankieta wypełniona, ale także jestem ciekawa w jakiej celu mieliśmy ją wypłeniać Link do komentarza
Gość PervKapitan Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Błąd w ankiecie, laptop to też komputer, a jest napisany osobno. Link do komentarza
Branthos Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Błąd w ankiecie, laptop to też komputer, a jest napisany osobno. To nie wypełniaj i zaczekaj, aż poprawi. 1 Link do komentarza
Gość PervKapitan Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 No tak, poprawić kogoś w dzisiejszych czasach to grzech, powinnam spłonąć na stosie za to. Link do komentarza
Branthos Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 No tak, poprawić kogoś w dzisiejszych czasach to grzech, powinnam spłonąć na stosie za to. Spokojnie, nie denerwuj się tak. Chciałem tylko podkreślić bezcelowość poprawiania, że laptop to to samo komputer. On pewnie i tak to wie, ale oddzielił je w ankiecie. Może po to by sprawdzić ile osób ma laptopa, a ile komputer stacjonarny? (Ale na informacje, po co mu ta wiedza jeszcze trochę poczekamy.) 1 Link do komentarza
Gość PervKapitan Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Poprawianie czyichś błędów nigdy nie jest bezcelowe. Jest to akurat częsty błąd jak przynajmniej i bynajmniej, więc nie widzę sensu rzucania się na mnie, że chcę by większe grono też o tym wiedziało. Link do komentarza
Branthos Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 nie widzę sensu rzucania się na mnie Nie rzucam się na Ciebie. Sens mojego poprzedniego postu jest taki: "On pewnie i tak to wie, ale oddzielił je w ankiecie. Może po to by sprawdzić ile osób ma laptopa, a ile komputer stacjonarny?". Myślę, że oddzielił je celowo, wiedząc o tym, że laptop to komputer. 1 Link do komentarza
Gray Picture Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ankieta wypełniona. Ponawiam pytanie. W jakim celu mieliśmy ją wypełnić? Link do komentarza
Burning Question Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Ankietka poszła i ode mnie. Link do komentarza
Michalski9 Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) W jednym z pytań jest błąd, można powiedzieć logiczny, znaczy w pytaniu jest Czy jest Pan/Pani skłonna do płacenia za usługi świadczone na stronie internetowej?(Uwaga: pytanie nie dotyczy internetowego kupowania rzeczywistych przedmiotów) i można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedz, po czym w następnym pytani mamy Jeśli w poprzednim pytaniu odpowiedział/a Pan/Pani twierdząco, ile Pan//Pani jest w stanie wydać pieniędzy na stronie internetowej w ciągu miesiąca: wynika stąd, że w pierwszym z pytać, możliwa do zaznaczenia powinna być tylko jedna odpowiedź, a wcale tak nie jest. W pierwszym z pytań można np. zaznaczyć 2 odpowiedzi, które się wykluczają co nie powinno mieć miejsca Tak, wiem czepiam się. Edytowano Listopad 19, 2014 przez michalski9 Link do komentarza
Ja i kropka Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Wypełniona, ale po co to??? Link do komentarza
Recommended Posts