Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Spoko. - powiedział. Wziął jakiś pierwszy z brzegu film ,,Bruce Wszechmogący'' - Może być. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse wyszła z salonu i skierowała się do sypialni. Odłożyła ubrania i już miała wracać do chłopaka, gdy padła na nią wizja jaki czuła ból dzisiejszego dnia. Zrobiło jej się czarno przed oczami i upadła na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt usłyszał uderzenie. Pobiegł szybko w kierunku z którego go słyszał i podbiegł do Alysse. - Alysse... Alysse co się stało? - zapytał klękając przy niej i podnosząc ją tak że nogami wciąż leżała ale tułowiem była oparta o jego ręcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ja... - otworzyła oczy. - Znowu to samo... - łzy poleciały jej po policzkach. - To jest... jakiś koszmar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt wziął Alysse na ręce. - Postaram się ciebie bardziej pilnować. - powiedział i zaniósł ją do salonu i położył na sofie. - Chcesz się czegoś napić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse wytarła oczy. - Chętnie. - wymusiła uśmiech patrząc na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dobrze. - powiedział i poszedł do kuchni, po chwili wrócił ze szklanką i dzbankiem zimnej herbaty. - Proszę. - powiedział nalewając herbaty do szklanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dzięki. - wzięła od niego szklankę i wypiła łyk. - To... co oglądamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ta. - powiedział i włączył film. - Jak się czujesz? - zapytał z troską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Troszkę lepiej. - spojrzała na niego. - Ale brzuch wciąż mnie boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ale to i tak dobrze że jest choć trochę lepiej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - I mam nadzieję że tak zostanie. - uśmiechnęła się lekko. - Ile działa ta tabletka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Około 12 godzin. - powiedział. - Ale jeśli po tym czasie ból nie zniknie lepiej iść do lekarza. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dobrze wiedzieć. - powiedziała patrząc na niego. - Boże jak ja ci się odwdzięczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie musisz. - powiedział. - Przecież ja ci nie pomagam dla zysku, po prostu chcę żebyś czuła się bezpieczniej. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jesteś kochany... - zawstydziła się. - Jestem twoją dłużniczką. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie jesteś. - powiedział uśmiechając się. - Nie jesteś mi nic winna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) - Proszę cię, nie chcę mieć wyrzutów sumienia. - podparła brodę o kolano patrząc się na Curt'a Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - No właśnie ja też nie chcę mieć. - uśmiechnął się. - Nie przejmuj się. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Zobaczymy później. - powiedziała z uśmiechem. - Ciekawe kiedy mi znikną... - mruknęła pod nosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Siniaki, do dwóch tygodni. - powiedział. - Wiesz, z tą raną na policzku wyglądasz całkiem wojowniczo. - stwierdził. - Jak kobieta wiking. - dodał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Boże tylko nie wiking... - przewróciła oczami z uśmiechem. - To brzmi tak staro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Połowa kobiet wikingów nie miało 30 lat a podbijały Europę. - powiedział. - Więc nie wiem co w tym starego. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ja tam się nie wgłębiam w szczegóły. - wzruszyła ramionami. - Ale przez to oni mogą mnie znaleźć... - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie martw się. Będę cię pilnować. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts