Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse spojrzała na Curt'a. - Będę ci dziękować do końca życia... - zamknęła oczy. - Boję się nawet zasnąć... znowu będę miała koszmary. - mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Mogę przy tobie zostać jak chcesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Naprawdę? - spytała z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pewnie. Jeśli chcesz mogę zostać. - powiedział i poczochrał ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) - Dziękuję. - uśmiechnęła się. - Zaraz wracam, idę się przebrać. ((Uznajmy że dał jej coś do spania c:)) Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 ((Uznajmy że koszule nocną bo tylko to ma damskiego w domu, albo bokserki i koszulkę na ramionczkach które są na nią za duże )) - Ok. - powiedział siadając na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 ((Koszula nocna lepsza ;3)) Alysse przebrała się, rozpuściła włosy, wzięła ubrania i weszła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 ((Jakby wzięła bokserki to by jej spadały )) Curt spojrzał na Alysse, poczuł że się lekko rumieni. - Hienoksi. (Pięknie) - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse położyła się na łóżku i zamknęła oczy. Westchnęła cicho łapiąc się za brzuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dobranoc. - powiedział odchylając się na krześle do mniej więcej pół leżenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Jakiś czas później - A teraz koniec z tobą. - powiedział strzelając jej w głowę - Nie~! - krzyknęła budząc się oblana zimnym potem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Alysse? - zapytał obracając się w jej stronę. - Znowu ten koszmar? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ciągle ten sam... - mruknęła próbując się uspokoić. Nagle kolejna fala bólu brzucha zalała jej ciało. - Aaa~... - krzyknęła zwjając się na łóżku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Alysse, proszę napij się. - powiedział podając jej szklankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dziewczyna powoli usiadła na łóżku. - Co to jest? - spytała cicho Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Woda. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse wypiła wszystko duszkiem i odstawiła szklankę na szafkę nocną. - To będzie mnie prześladować do końca życia... - zaszkliły jej się oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt przytulił Alysse, po chwili ją puścił. - Wiesz... chyba będziesz musiała chodzić na terapię, z tego powodu. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Możliwe. - wzruszyła ramionami. - Ja się po prostu boję, rozumiesz? - spojrzała mu w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Rozumiem. - powiedział. - Chciałbym sprawić żebyś nie musiała. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alu uśmiechnęła się smutno. - Ja też. - westchnęła i ponownie się położyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Posiedzieć jeszcze z tobą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) - Jeśli chcesz. - powiedziała cicho. - Ale jesteś pewnie zmęczony. Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - W zasadzie to nie jestem. - powiedział. - Już dwa w ciągu ostatniego czasu miałem dość ostry przypływ adrenaliny więc nie jestem śpiący. - dodał, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Byłoby miło gdybyś został. - powiedziała patrząc się w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts