Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Więc jeśli chcesz to zostanę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pójdziesz jutro ze mną do lekarza? - spytała cicho. - Boję się sama iść. Zresztą teraz boję się nawet zostać sama w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Oczywiście że pójdę. - powiedział. Po chwili położył się obok. - Przeszkadza ci to? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse lekko się zawstydziła. - Nie, nie przeszkadza. - uśmiechnęła się lekko i spojrzała na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - To w porządku. - uśmiechnął się delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse spojrzała się na sufit. - Martwię się o Dastana. - westchnęła. - Jeśli ich znajdzie to mogą mu coś zrobić. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Albo on zrobi coś im. - powiedział. - Ale zadzwoniłem w ich sprawie na policje. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Kiedy byłam u nich to słyszałam jak mówią "kolejna do kolekcji". Co to może znaczyć? - spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt zastanowił się przez chwilę. - Chyba oprócz samego gwałtu mogą robić coś jeszcze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse na słowo "gwałt" spoważniała. - Czyli nie jestem jedyna... - powiedziała patrząc się na chłopaka ze smutkiem w oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Obawiam się że nie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dziewczyna zamknęła oczy. - Pewnie będą mnie szukać... - powiedziała wtapiając twarz w poduszkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie bój się, nie pozwolę im żeby cię złapali po raz kolejny. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse westchnęła ciężko. Nagle sobie coś przypomniała. Wstała z łóżka. - Czekaj chwilę. - to mówiąc wyciągnęła klucze ze swojej kurtki. Wróciła do pokoju i ponownie położyła się obok Curt'a. - Odkryłam przejście pod wykładziną gdy byłam z Dastanem. Potem znalazłam to. - podała mu klucze.. - Dastan twierdzi że są od pokoju nauczycielskiego, ale mi się wydaje że raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Hm, mi raczej nie wyglądają jak z pokoju nauczycielskiego. Są do innego typu zamka. - powiedział przyglądając się kluczą. - Nie wyglądają jakby były ze szkoły. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - No właśnie. - spojrzała na klucze. - Zresztą oni dobrze znali tą skrytkę pod szkołą. Mam wrażenie że oni są wplątani w sprawę ze znikaniem nauczycieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Możliwe. - powiedział. - Będzie to trzeba sprawdzić. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - O nie... - spojrzała wystraszona na Curt'a. - Proszę... jak oni mnie poznają to nie wiem co mogą mi... NAM! zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dlatego ciebie nie będę w to mieszać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ale ja chcę pomóc! - powiedziała na tyle głośno ile dawał jej głos w tym momencie. - Nie jestem dzieckiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Na razie jesteś narażona. Martwię się o ciebie i nie chce żeby znowu ci się coś stało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ale potem będę mogła pomóc? - spytała opierając się o jego ramię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Oczywiście że będziesz mogła. Na razie jednak powinnaś odpocząć. - powiedział. W tym momencie dało się słyszeć otwieranie zamka w drzwiach wejściowych. Do pokoju Curt'a wszedł jego brat. Wyglądający na około 21 lat, albinos, nieco niższy od Curt'a - Siemka mło... - przerwał. Spojrzał na Alysse. Potem na Curt'a i znów na Alysse. - Ja wam nie będę przeszkadzać. - powiedział i wyszedł zamykając drzwi. - Dlaczego mój młodszy brat wyrwał taką lasencje! - krzyknął co dało się słyszeć u Curt'a w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse zrobiła się cała czerwona i zakryła się kołdrą aż na głowie. - Uuh... - jęknęła zawstydzona spod kołdry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - A... Alysse? - zapytał podnosząc lekko kołdrę i patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts