Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ale co? - zapytał. - Może jakoś pomogę. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ja... - spojrzała na Curt'a - Nie czuję do Dastana raczej nic oprócz silnej przyjaźni... - powiedziała cicho. - Ale nie chcę go zawieść... - załkała. - Myślałam że go kocham... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ale... skoro go nie kochasz nie powinnaś się zmuszać do bycia z nim. To raczej w niczym nie pomoże. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Wiem... - zamknęła oczy. - A-ale... on powiedział że mnie kocha... nie chcę go zawieść... - skuliła się i zasłoniła rękami głowę ciągle płacząc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie może być tak że tylko jedna strona kocha bo to wtedy nie ma sensu. - powiedział. - Wtedy nikt nie jest szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Serio? - podniosła głowę. - Ja... boję się jak on zareaguje... - wytarła policzki. - Przecież mi na nim zależy... w inny sposób niż kochanie... - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Jeśli próbowałabyś z nim być mimo faktu że go nie kochasz czuł by to wtedy oboje byście cierpieli... jeśli mu powiesz to zaboli go ale przecież może znaleźć inną kobietę którą pokocha. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ale ja nie chcę być sama... - ponownie się rozpłakała. - Boję się zo-zostać sama... - powiedziała płacząc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie będziesz sama. - powiedział. - Ktoś taki jak ty nie może zostać sam. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse usiadła na sofie uspokajając się. - Mówisz tak żebym się nie zadręczała. Wiem to. - spojrzała na niego. - Zresztą widocznie dane mi jest zostać samą. I tak mnie nikt nie chce. - mruknęła zamykając oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - To nie prawda. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Pff... - przewróciła oczami. - A właśnie że prawda. I muszę się z tym pogodzić. - mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie prawda. - powiedział siadając obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Prawda! - krzyknęła lekko zirytowana. - Mow co chcesz ale ja i tak wiem swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ja też swoje wiem... - mruknął niewyraźnie pod nosem i podparł rękę o oparcie sofy a głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ehh... - jęknęła i potarła rękami twarz. - W sumie to nie jestem nikomu potrzebna. - położyła się na sofie patrząc w sufit. Zgięła nogi w kolanach i westchnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie mów tak... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Właśnie że będę! - powiedziała gestykulując. - Dopiero się rozkręcam, bo nie dość że nikt mnie nie chce to jesz- - nie zdążyła dokończyć bo Curt zasłonił jej usta ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Alysse, proszę... nie masz racji. - powiedział odsłaniając jej usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) - A skąd możesz to wiedzieć? - w jej oczach zebrały się łzy. - Chciałeś kiedyś kogoś, kto cię pokocha choć wiedziałeś że taki ktoś nie istnieje?! - krzyknęła próbując się nie rozpłakać Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) - Owszem. - powiedział. - Owszem, miałem tak. - dodał. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Naprawdę? - spojrzała na niego zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Alysse. Możemy pogadać na osobności? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse wzruszyła ramionami. - Spoko. - wstała i poszła za Curt'em Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt poszedł razem z Alysse do swojego pokoju. Zamknął drzwi. - Słuchaj... jest sprawa... - zaczął. - Bo... ja ten... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts