Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Trochę. - uśmiechnęła się. - Idziesz ze mną do mojego pokoju? Muszę się spakować. - to mówiąc ruszyła do przedpokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Okej. - powiedział i poszedł za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Otworzyła drzwi i weszła do środka. Jasnonpomarańczowe ściany z fototapetą były nowo pomalowane. - Ostatnio miałam remont, ale myślę że jest okey? - spojrzała na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie no, ładny kolor. Co prawda nie mój ulubiony ale przyjemny. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Dzięki. - uśmiechnęła się i otworzyła szafę. - Co mam wziąć? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - No, na pewno bieliznę, i coś w czym możesz spać. - powiedział. - coś co by się ubrać. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse spakowała bieliznę, piżamę, kilka bluzek, trzy pary spodni, sukienkę, kosmetyki i szczoteczkę do zębów. - No, wreszcie będę wyglądać jak człowiek. - zaśmiała się zamykając torbę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To wszystko? - zapytał. - Czy bierzesz coś jeszcze? - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse zabrała jeszcze słuchawki, ładowarkę do telefonu i książkę. - Cóż, wydaje mi się że to wszystko. - uśmiechnęła się podnosząc torbę. - Uff... ciężkie to... - mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Wezmę. - powiedział i wziął torbę do ręki. - Czyli idziemy, najpierw wolisz iść do lekarza czy do mnie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Obojętnie. - uśmiechnęła się zabierając pieniądze. - Chociaż może lepiej najpierw do ciebie, nie będziesz tego tak taszczył w tę i z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ok. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dziewczyna zamknęła drzwi i ruszyli do mieszkania Curt'a. Gdy byli na miejscu Alysse usiadła w salonie. - Ile mamy jeszcze czasu? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Godzinę. - powiedział i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To dobrze. - uśmiechnęła się do chłopaka. - Co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - A co chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie mam pojęcia. No gdybym wiedziala to bym się nie pytała nie? - powiedziała patrząc na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Skoro mnie masz żadnego pomysłu to możemy po prostu posłuchać muzyki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Okey. - oparła głowę o ramię chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt wyciągnął telefon. - Mam tu głównie metal ale jest też trochę rocka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Puść cokolwiek. - odpowiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Może być to? - zapytał włączając utwór. ((Utwór )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Tak, pewnie. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Jak się czujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Lepiej. - spojrzała na Curt'a. - Dziękuję ci że mogę tu mieszkać. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts