Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna oddychała bardzo słabo, jej puls byl prawie niewyczuwalny. Tak, jakby jej organizm się wyłączał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Umiera?)) Curt nie był do końca pewny co w tej sytuacji zrobić. Po chwili westchnął. - Spróbuje zrobić pierwszą pomoc... a przy okazji zadzwonię do brata. - stwierdził, wyciągnął telefon i napisał do brata SMS'a z adresem. Po chwili, zdjął Alysse koszulkę i stanik (jak już kiedyś gdzieś mówiłem przy pierwszej pomocy u kobiet trzeba to zrobić) i zaczął robić pierwszą pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Ale jej serce bije... słabo ale jednak)) Dziewczyna zacisnęła oczy, tak jakby coś złego jej się śniło. Jej serce zaczęło szybciej bić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Jak nazwa wskazuje jest to resuscytacja krążeniowo oddechowa)) Czując poprawę pulsu zasłonił biust dziewczyny jej koszulką i usiadł. - Co robiła po mojej śmierci? - zapytał Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Czy ty mnie uważasz za nienormalną? .-. To chyba każdy wie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Nie każdy, ale podkreśliłaś że serce bije, a ja zaznaczyłem jak to się nazywa )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Topsze )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Załamała się.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Tyle traum w tak krótkim czasie... - westchnął. - W każdym razie, zostawisz nas? Chciałem z nią porozmawiać w cztery oczy. - poprosił Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Chłopak wzruszył ramionami i wyszedł na miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Curt zamknął drzwi i zaczął głaskać dziewczynę po głowie, delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse wzdrygnęła się i przewróciła się lekko na bok. Z ciągle ściśniętych oczu wyleciały łzy. Śniło jej się coś złego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Alysse... - powiedział wycierając jej łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna jęknęła krótko i przewróciła głowę w bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Alysse. - powiedział głośniej, szturchnął ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse obudziła się i od razu gwałtownie usiadła. Oddychała głośno, nie wiedziała gdzie jest i co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Teraz widać jej cycki [piersi brzmi głupio, jak dla mnie] )) - Alysse. - powiedział patrząc na nią, nie wiedział co ona zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna rozejrzała się. Widząc siebie topless i siedzącego przed nią Curta krzyknęła i spadła z kanapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Wybacz że nie masz koszulki ale zemdlałaś i chciałem zrobić pierwszą pomoc. - powiedział podnosząc ręcę w obronnym geście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse ubrała szybko leżącą przed nią koszulkę i siedząc na ziemi spojrzała z dołu na Curta. W jej oczach zebrały się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Ale Curt też siedzi)) - Alysse... - powiedział do niej cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Na podłodze? )) Dziewczyna zaśmiała się przez łzy i przytuliła się do niego zawieszając się na jego szyi. Zaczęła głośno płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Tak)) Curt objął Alysse. - Wybacz że myślałaś że umarłem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna zacisnęła ręce na jego szyi jeszcze mocniej. - M-myślałam... ż-że c-cię straciłam... - załkała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - A...Alysse, dusisz mnie... - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts