Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse zaśmiała się przez łzy i zwolniła uścisk. - Myślałam... ż-że już nigdy nie będę... mieć okazji, żeby powiedzieć ci jak b-bardzo cię kocham... - wyszeptała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 17, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Myślę że można już robić poniedziałek. Jeżeli macie coś przeciwko mówcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - ja też cię kocham. - szepnął. Pocałował jąi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna złapała go za szyję i przez przypadek pociągnęła tak, że leżąc Curt wisiał nad nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Curt spojrzał na Alysse. - Wiesz, masz naprawdę ładny biust. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse czerwona odwróciła wzrok. - Dzięęki~..? - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Ja w sumie się zgadzam, ale to za chwilę )) - Swoją drogą, kupiłaś whiskey? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nie. - mruknęła patrząc na sufit. - Obudziłam się... w swoim domu.. a butelka była na stole - powiedziała. ((Ona pamięta o tym co się stało na cmentarzu? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((Pamięta że był to sen, więc może uznać że sama to kupiła z rozpaczy)) - No cóż, w każdym razie - dotknął jej policzka. - Wróciłem i nie musisz się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - A-ale... przebił cię miecz... - powiedziała cicho. - Jak to możliwe...? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nie wiem, ale jak się rano obudziłem miałem tylko bliznę po tym... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Bliznę? - spytała cicho. - Pokażesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Jeśli chcesz. - powiedział, wyprostował się i zdjął koszulkę, na klatce piersiowej miał płaską bliznę, nic strasznego ale mogło być lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna dotknęła delikatnie blizny chłopaka, a potem przeniosła dłoń na jego twarz. Nim zdążyła coś powiedzieć do środka weszli jej rodzice, którzy wrócili wcześniej od rodziny. Widząc parę ojciec Alysse zrobił się czerwony że złości. - Co ty robisz gówniarzu z moją córką?! - wrzasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Vitut... - mruknął (to takie przekleństwo po fińsku ) - Ja nic nie robię, po prostu... agh... to tak źle wygląda. - mruknął odsuwając się od niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Ale tato- - nie skończyła, bo jej przerwał. - Zabiję gnoja, zabiję! - krzyknął i już miał go złapać, jednak mama Alysse położyła mu dłoń na ramieniu. - Mark, daj im powiedzieć - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Curt starał się powiedzieć coś jak najmądrzejszego bez uwzględniania faktów takich jak jego śmierć i kilka innych rzeczy które się stały, przez myśl przebiegło mu tylko ,,drugi raz mam umrzeć?'' - Ja wiem że to tak wygląda ale... po prostu wcześniej, Alysse chciała zobaczyć bliznę jaką mam, jednak niestety zemdlała, więc musiałem zdjąć jej stanik, mimo iż to dziwnie brzmi, ponieważ kiedy chciałem zrobić pierwszą pomoc mógł przeszkadzać, kiedy się obudziła to mnie przytuliła i tak to wyglądało. - powiedział na jednym oddechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Mężczyzna powoli uspokajał się słysząc, jak matka Alysse szepcze mu coś do ucha. Następnie kobieta spojrzała na córkę. - Ally, przepraszam za tatę że tak na ciebie naskoczył, jesteś już prawie dorosła i masz prawo o sobie decydować. - powiedziała spokojnie. - Może idźcie do twojego pokoju? - spytała. Alysse uśmiechnęła się nieśmiało i pociągnęła Curta do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Curt poszedł za Alysse do pokoju. - Cholera... nie spodziewałem się czegoś takiego.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Naprawdę było ze mną tak źle, że musiałeś robić mi pierwszą pomoc? - spytała cicho, siadając na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nie, ale się bałem. - powiedział i usiadł obok niej. Pogłaskał ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna oparła się głową o ramię Curta i podwinęła nogi. - Przepraszam, że piłam. Ja tylko... - nie dokończyła, bo głos jej się załamał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nie przejmuj się. - powiedział do niej i przytulił ją. - Rozumiem że byłaś załamana, ale było, minęło. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nadal nie mogę w to uwierzyć... - szepnęła tuląc się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Już o tym nie myśl. - poradził i pogłaskał ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts