JaZwiezda Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Co powiecie na małe "Rainbow Factory"lub "Cupcakes" ? Ooooo dobry pomysł tylko jest jedno "ale" nie mamy ani fabryki tęcz ani sali tortur Pinkie Pie, wojna też była by całkiem spoko tylko ludzi brak a co powiecie na inwazję zombie na Ponyville ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Trixie się Tobą zaopiekuje Twilight. Nie martw się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja jestem na tak i jak mówiłam ja chce stracić pamięć Chcesz stracić pamięć zapraszamy na imprezę do YAY i na tanie wino z górnych półek Bedronki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 W zasadzie, to RD może oszaleć (coś na podobieństwo Rainbow Factory, tylko na większą skalę), Twilight może stracić pamięć (Znowu będzie myśleć, że jest NMM), nie mamy niestety narazie PP... Możemy opcjonalnie odegrać jakiś fanfic... a teraz dam przykłady: -Mała przeróbka Cupcakes (coś na podobieństwo Cupcakes Killer) -Rainbow Factory- na większą skalę -Koma- na większą skalę -My Little Dashie - nie wiem, jak moglibyśmy to odegrać, ale czekam na pomysły -Crysis:Equestria (udział bierze cały serwer) -Fallout:Equestria (udział bierze cały serwer) -Wing of Despair - na większą skalę -Ace Combat : Wojna o Equestrię (udział bierze cały serwer vs np horda zombie itd. (fanficowe główne bohaterki są na czele) -Cupcakes Killer (nie jest jeszcze sam fanfic skończony, ale możemy sami wymyślić dalej fabułę) -SILENT PONYVILLE!!! - większa skala -Too Shy For a Rainbow -Zakochany kucyk -Cena prawdy -Czarne Niebo -Last Hope -Ostatnia rzecz, jaką zrobi -Czterej pancerni z lasu Everfree -Wigilijny cud -Feel into right hooves -Our beautiful world -Miasto duchów -Atomówka -Morze Chmur No... to by było jak narazie na tyle... więcej fanficów nie mam siły pisać, bo ich przeczytałem znacznie znacznie znacznie więcej i bym zrobił uber offtop zamiast posta Wymieńcie, które możemy odegrać. Bez odbioru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Dobra, dobra... Będziemy zabijać smoka? (FAIRY TAIL DRAGON SLAYERS AWWW YEAH!) Ja muszę narysować te rysunki do Kutna mam cztery dni i cztery rysunki OH MA GEEZ NIE DAM RADY więc na razie spróbuję się odizolować od serwera... ^UP Słodka Celestio nie czytałam ani jednego fanfika tylko połowę Past Sins. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 W zasadzie, to RD może oszaleć (coś na podobieństwo Rainbow Factory, tylko na większą skalę), Twilight może stracić pamięć (Znowu będzie myśleć, że jest NMM), nie mamy niestety narazie PP... Możemy opcjonalnie odegrać jakiś fanfic... a teraz dam przykłady: -Mała przeróbka Cupcakes (coś na podobieństwo Cupcakes Killer) ++ -Rainbow Factory- na większą skalę +++ -Koma- na większą skalę -My Little Dashie - nie wiem, jak moglibyśmy to odegrać, ale czekam na pomysły -Crysis:Equestria (udział bierze cały serwer) ++ -Fallout:Equestria (udział bierze cały serwer) ++ -Wing of Despair - na większą skalę -Ace Combat : Wojna o Equestrię (udział bierze cały serwer vs np horda zombie itd. (fanficowe główne bohaterki są na czele) +++ -Cupcakes Killer (nie jest jeszcze sam fanfic skończony, ale możemy sami wymyślić dalej fabułę) -SILENT PONYVILLE!!! - większa skala ++ -Too Shy For a Rainbow -Zakochany kucyk -Cena prawdy -Czarne Niebo -Last Hope -Ostatnia rzecz, jaką zrobi -Czterej pancerni z lasu Everfree ++ -Wigilijny cud -Feel into right hooves -Our beautiful world -Miasto duchów -Atomówka -Morze Chmur No... to by było jak narazie na tyle... więcej fanficów nie mam siły pisać, bo ich przeczytałem znacznie znacznie znacznie więcej i bym zrobił uber offtop zamiast posta Wymieńcie, które możemy odegrać. Bez odbioru! [apple] mać większości z tych fan ficów nie czytałem, według mnie fajne były by te w których udział bierze cały serwer trzeba by ludzi zmotywować, plusem zaznaczyłem te opcje, które mi się podobają, co do Fallout Equestria i innych "opcji" można by texture packi odpowiednie pościągać by być bardziej w klimacie taki mój skromny pomysł Pierwszyj Edit: pomysł z "rewolucją" nie był zły był fajny tylko lepiej nie palić domków po za wozem Trixie jego możemy spalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Dobre Spike (z tym wozem Trixie ) Wiec postanowiliśmy z Bonifacym jaka będzie 1 cześć Eventu On osobiście wam powie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 ^ Osobiście LIKE A BOSS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Trixie się Tobą zaopiekuje Twilight. Nie martw się. Ale to Trixie bedzie na miejscu RD a twi PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Boże zepsuliście mi mózg! Jeżeli rozmawiamy o jakimś evencie to może zróbmy że Sorrałke FM jest puszczane na całe Ponyville i wszyscy wybuchają ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nie, odgrywanie ficów w Minecrafcie jest złe i żałosne. Pomysł z eventem? Nie wiem czy to ma sens. Ludzie nie wbijają bo im się nie chce, a event ma to zmienić? Moim zdaniem poronione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Przecież event będzie dla graczy którzy grają. (spalić mój wóz? Nie ma sprawy, tylko sobie rzeczy przeniose ;D. Tak poza tym, tylko ja mam wóz i tylko ja moge się nim wozić po wsi ;P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Robić event dla 3 osób? Warto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Możę jak będzie event, to ludzie zlecą się jak komary do mojej szyi. (sam się zaskakuje tym porównaniem). Poza tym, trzeba dbać o te 3 osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 *Polewa wóz Trixie benzyną rzuca za siebie podpaloną zapałkę i ucieka jak najdalej * Nie chciało mi się czekać aż zabierze swoje rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 RP na serwerze, nie offtopuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Popieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Popieram Pierwszyj Edit: Nie chcę narzekać ale są małe problemy z Netherm i spawnem po śmierci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 A ja lagów nie miałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Robienie dla 3 osób event. Pozdro. Jakąś reklamę trzeba zrobić albo coś bo eventami to ludzi nie zwabicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Czemu jestem Człowiekiem?? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Reklamę, reklamę. I się zbiorą hejterzy na serwie. Niech będzie kurde te 3 osoby, ale przynajmniej fajne osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Można poprosić administratora naszego kochanego forum by pozwolił nam zrobić reklame na 1 stronie forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Też o tym myślałem ^^ PS : Lepsze budowle na Serwerze ! Zróbcie super Ponyville i Cloudsdale, czy już jest ? Jak nie ma to jak będzie siekiera to napisze mu, że mogę pomóc bo nie chwaląc się bardzo ładnie buduję w Minecrafcie Jakieś mody na zadania, ale to nie jest już takie bardzo potrzebne . Może ciekawe kawałki mapki escape ( własnej roboty ) dla przykładu w Cloudsdale skakanie po chmurkach i takiego typu zabawy, aby było co Do roboty . Respa naprawić bo dla mnie nie wygląda . I pytanie . Czy już jest pod wersję najnowszą ten serwer, nie patrzyłem do tego tematu ostatnio . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ja mogę zrobić reklame w ogłoszeniach Ale nie potrzeba raczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts