Szeregowa WW Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Hello everypony~! Zbliżają się święta! Czas miłości, radości i preeeeeezeeeeeeeeentów~! :333 Ty to chyba naprawdę tylko o jednym myślisz. xD Cichaj~ *ekhem, ekhem* Jak już wcześniej mówiłam zbliżają się święta. Pełno w nich radości, kolorów i innych takich~ A co lubisz w świętach najbardziej? ... Tylko nie mów że prezenty, błagam xDD Preze... Ejjj... No dobra. Najbardziej w świętach lubię... Wszystko lubię. Jest choinka i Mikołaj i bombki, gwiazdki i ta miła atmosfera i w ogóle~ A ja najbardziej lubię... Ciastka! :333 Serio? Poważnie? Ciastka? I ty mnie upominasz że myślę o prezentach. Pfffff... Oj no dobra, dobra. Przejdźmy do rzeczy. xdd Dobry pomysł~ Nadchodzą święta, więc wraz z Tavi i Szeregową postanowiłyśmy zrobić konkurs~ A jaki konkurs? Ano konkurs z dwiema konkurencjami. Jedna muzyczna, a druga plastyczna: "Piszemy kolędę" i "Jak wyobrażasz sobie święta u Vinyl i Octavii" Zasady konkursu "Piszemy Kolędę" Waszym zadaniem jest napisanie kolędy. Jeśli nie znasz się na muzyce, a jesteś dobry w pisaniu wierszy to dobrze się składa~ Nie musicie od razu komponować całej melodii, wystarczą same słowa. Mogą być nawet ułożone na melodię... np. "Wśród nocnej ciszy", ważne by to miało ręce i nogi. Najważniejsze: Żeby to miało jakiś sens, kolęda powinna być w świątecznych klimatach i dobrze by było żeby miała związek z kucykami. Może to być nawet "skucykowana" wersja ludzkich kolęd. Nie ważne o czym to będzie, czy o tym jak kucyki spędzają święta, czy o tym jak to się stało, że święta powstały... Ważna tu jest kreatywność. Piszcie tyle ile możecie. :3 Ogólne zasady: - brak limitu słów (ale błaaaagam was, nie piszcie dwóch zdań, lub tysiąca... ) - klimat kucykowy - kolęda nie może łamać regulaminu działu ani forum (czyli żadnego gore/clop) - każdy może zgłosić max 2 prace - po oddaniu pracy nie ma poprawiania jakichkolwiek błędów (wszystko zapisuję na komputerze zaraz po nadesłaniu pracy przez użytkownika) - proszę o wysyłanie prac do mnie na PW z tematem "Piszemy kolędę" Termin oddawania prac: 28.12.14r. do godziny: 23:59 Pamiętajcie, jeśli ktoś zaśpiewa swoją kolędę i wyśle mi nagranie, będzie to ogromny plus. :3 Zasady konkursu "Jak wyobrażasz sobie święta u Vinyl i Octavii" Sprawa bardzo prosta. Waszym zadaniem jest narysowanie świąt w domu Vinyl i Octavii, czyli jak w temacie. Może to być scena z kolacji wigilijnej, albo odpakowywania prezentów, albo wspólnego kolędowania, jazdy na sankach, nie wiem... Co tam sobie wymyślicie~ Praca ma zawierać: Vinyl, Octavię, dobrze by było żeby była też choinka, albo jakiś znak, że to są właśnie święta xdd Na pracy mogą się znajdować również inne kucyki oprócz Vinyl i Tavi. W tym konkursie również liczy się wasza kreatywność :3 Ogólne zasady: - technika dowolna - praca nie może łamać regulaminu działu, ani forum (czyli zakaz gore/clop) - max 3 prace - prace proszę wysyłać do mnie na PW z tematem "Konkurs: "Jak wyobrażasz sobie święta..." - powiedzmy, że może być shipping, ale lekki Termin oddawania prac: 28.12.14r. do godziny: 23:59 Będą jakieś nagrody? Będą specjalne, świąteczne odznaki i może coś jeszcze~ c: W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać tu, w temacie. Jeśli jest prośba o przedłużenie terminu również proszę pisać tutaj. Żeby się zapisać do któregoś z konkursów też wystarczy napisać tu~ Tak, można się zapisać do obu konkursów. :3 Lista uczestników "Piszemy kolędę": 1. Nawias * 2. Baka Hehesz 3. AdamSkanD 4. DarkEpisod * 5. Octavia Melody 6. ComingTrueMusic * 7. Madeleine * Lista uczestników "Jak wyobrażasz sobie święta...": 1. Timber 2. Black Fox 3. Baka Usagi Malinka* 4. Karcia 5. Maria Pixelowa 6. ComingTrueMusic * 7. AppleDash* Wszystko jasne? No to do roboty i Merry Christmas~! :3 Edytowano Styczeń 24, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox 3 Link do komentarza
Nawias Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Chętnie wezmę się za muzyczny, ale z moją weną (od 2 lat nie mogę nic napisać) nie gwarantuję oddania pracy. Link do komentarza
timber Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Timbre idzie do plastycznego, a co jej tam. xD Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Liseł do plastycznego (chociaż nie wie czy narysuje ) Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 To Hehesz napisze kolędę, a co tam Link do komentarza
Krulig Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Zgłaszam się do konkursu plastycznego :3 Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 5, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2014 Nagrody za konkursy już są~ - I miejsce w konkursie świątecznym - II miejsce -II- - III miejsce -II- Serdecznie dziękuję Uszatce za zrobienie ikonek~ :3 Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Ja do pisania kolęędy. Link do komentarza
Karcia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Zgłaszam sie do plastycznego Link do komentarza
Octavia Melody Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Proszę mnie dodać do uczestników: Piszemy kolędę. Link do komentarza
Pixelowa Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Spróbuję moich sił w plastycznym Link do komentarza
ComingTrueMusic Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 YOLO i zgłaszam się do obydwu konkursów Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pospieszcie się~ Zostało wam tylko 5 dni! Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2014 Uwaga! Termin konkursu zostaje przedłużony do 4 stycznia 2015 r. Link do komentarza
ComingTrueMusic Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Można wysłać linka do rysunku? Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2014 Można wysłać linka do rysunku? Jasne ^.^ Link do komentarza
ComingTrueMusic Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Jasne ^.^ http://fajnyziomal.deviantart.com/art/Merry-christmas-for-every-ponies-503198453?ga_submit_new=10%253A1419800682 Link do komentarza
Nawias Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 (edytowany) Wysłałem pracę na maila (w sensie tego na MLPPolska), mam nadzieję że doszło Doszło, doszło. Wszystko pięknie, jak należy. Dziękuję za oddanie pracy :3 ~ Szeregowa WWhite Fox Edytowano Grudzień 28, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Uwaga! Ostatecznie przedłużam termin do 11.01.2015 r. do godziny 23:59 Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
AppleDash Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Uwaga! Ostatecznie przedłużam termin do 11.01.2015 r. do godziny 23:59 Czy mogę jeszcze zgłosić się do plastycznego ? Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Czy mogę jeszcze zgłosić się do plastycznego ? Ależ oczywiście ^^ Radzę się jednak pospieszyć osobom, które jeszcze chcą coś przysłać~ ^^ Link do komentarza
AppleDash Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Ależ oczywiście ^^ Radzę się jednak pospieszyć osobom, które jeszcze chcą coś przysłać~ ^^ Jutro raczej prześlę . Na priv? Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Jutro raczej prześlę . Na priv? Tak, na priv ^^ Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Przypominam, że termin składania prac obu konkursów kończy się dzisiaj ^^ Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
Recommended Posts