KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Succubuski są, Night, Lenna. Poza tym załatwiłbym to od razu, nie musielibyśmy wracać do domu i jedna eskapada i już koniec. Poza tym, miałbym na nią oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Night zajmuje się małą, a Leena z Succubami trenują. A dom stoi i jest wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 - W domu są jeszcze, Fluttershy, Orange i Rarity... pomogą napewno Night w utrzymaniu domu. To jak? Idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 - No dobrze, tylko spakuję nas - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Ja z uśmiechem jej pomagam a potem jak stworek się obudzi i nie będzie zbyt późno... to idziemy. Trza ocalić Las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Ano. Więc czas wyruszyć do kropelki. Czyli wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc lecimy. Dosłownie, ja cały nasz ekwipunek, Twi duszka i lecimy do tego drzewa. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 To nie drzewo. To jest wyschnięte jezioro z dawnym wodospadem. Chyba musicie wlecieć do środka... do wnętrza tej góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc wlatujemy, potem sprawdzam co mamy zrobić. Trzeba jakoś przywrócić wodę do lasu... mamy mało czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Tam jest jakby wszystko zgniłe. Jakoś musicie to oczyścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 - Trzeba to jakoś oczyścić... - powiedziałem po czym zaczynamy myśleć. Jak oczyścić to wszystko by woda była znowu? Sprawdzam czy to coś specjalnego co mamy usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 jest głęboki tunel w dół. może to gdzieś tam? tylko uważajcie na zgniliznę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc jeśli jest bezpiecznie... to lecimy tam. Trzeba się skupić, by nie zahaczyć o nic. Sprawdzam co u Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Ona wszystko ogląda. lecicie coraz niżej... bardzo nisko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 - Uważajcie - powiedziałem krótko, a potem czekam aż dolecimy do naszego celu. Mam nadzieje, że to dobry trop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 na samym dole była mała fontanna... z zatrutą wodą. wszystko dookoła było zgniłe i zepsute. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Jak można przywrócić wodę tutaj? Musi być jakiś sposób... szukam owego rozwiązania... trzeba będzie pomyśleć tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Duszek wyjął kulkę światła, którą znaleźliście w bajorku. Wtedy było czyste, a gdy ją wyjął, znowu woda wróciła do zatrutego stanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc trzeba tą kulkę zostawić tutaj, no chyba, że potrzebna bardzo jest. Jak to drugie, to szukamy alternatywnego sposobu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 duszek upuścił kulkę do wody. nagle źródło wybuchło czystą wodą, która zaczęła wypełniać pomieszczenie. Zaraz się potopicie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc Twi niech bierze duszka, a ja z ekwipunkiem szybko stąd wylatujemy uważając na ewentualne zagrożenia. Jak co pomagam reszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Twilight pędzi sama, duszek skacze na plamach wolnych od zgnilizny. też pędź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc pędzę. Duszek pewnie będzie pierwszy, a Twi zbyt długo w górę nie umie latać... więc gdzieś tak w połowie końca będzie padać, zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 W połowie, to woda sięgała was, wszyscy byliście zmęczeni. Jeszcze trochę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc pierdole to... zmieniam się w rasę Meri, i łapiąc wszystkich używam ostatek sił by wylecieć na zewnątrz nie waląc w nic po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts