KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Twi miała ciężki dzień wczoraj. Prawie utonęła. Niech se chwilę pośpi... niewyspany Succubus to nie szczęśliwy Succubus... a wtedy kara... BUDZĘ JĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Jaki napalony. Zaczęliście się turlać, bo niemogłeś jej obudzić. Po drodze zabraliście stworka. Turlacie si€ w dół góry i turlacie... Niedobrze ci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Zatrzymuje się jakoś... I uspokajam. Potem wciąż ją budżet oczekując kary... Ale lokacji nie zmieniamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Po obudzeniu podlazła nieprzytomna do najbliższej kałuży i ochlapała sobie mordkę. Niewiele to dało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Przeklinam cicho... następnie wstaje i podchodzę do niej cicho i ją całuje znienacka. GŁODNY! Po pocałunku z ukrycia, pytam się jak spała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Ziewnęła, że dobrze. Dała buzi i wsadziła łeb do kałuży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Uśmiecham się i idę sprawdzić co u duszka. Ciekawe jak sobie ona radzi? Dobrze spała? No... ciekawe co będzie po wszystkim... po uratowaniu lasu. Co zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Ona sobie gryzie orzechy. Na drzewie. Jeszcze sporo lasu do ocalenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Więc po upewnieniu się, że dobrze podchodzę do Twi byśmy mogli zjeść śniadanie, jeśli pocałunkiem się nie najedliśmy. Następnie po tym jak się Twi ogarnie, to wyruszamy w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 W drogę. Po dłuższym czasie natrafiliście na wysokie zbocza skalne. Ciężko będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Skrzydła? Jeśli bezpiecznie to biorę ekwipunek a Twi, duszka, i lecimy przez nie. Jeśli niebezpiecznie, to idziemy szukać alternatywnej drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Wlecieliście... Tu już mniej różowo. W powietrzu wiszą kule zgnilizny. Fuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Zatykam nos, Twi pewnie to samo - Matko, pieluchy Ebony lepiej pachną - powiedziałem z obrzydzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Duszek podskoczył i zaczął się od nich odbijać, nawet ich nie dotykając. A wy sobie lećcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Więc wznosimy się i lecimy za nim. Lecąc obserwuje co i jak... by ja i Twi nie zderzyli się z żadną powierzchnią która może nas zranić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Takie latanie strasznie wyczerpuje. Na górę dotarliście na krawędzi wytrzymałości. Jeszcze jedna ściana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Więc chwile dychamy, a następnie jeśli będzie wystarczająco dużo energii, to lecimy do góry, a jak trzeba to wspomagam Twi w tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 (edytowany) Dotarliście na szczyt. Przed wami znajdowały się wielkie wrota, które zagradzały wam drogę. Były zdobione w różne sceny, bitew, śmierci, narodzin, życia codziennego. Miały sześć zzamków. Nad wrotami widniał napis:"Głęboko we wnętrzu spoczywają sekrety, Lecz nie możemy przed nimi uciekać niestety. Co raz ukryte zostanie znów odgadnione, Krwawe kopytka raz jeszcze zostaną uniesione." Edytowano Maj 27, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 -O co tutaj chodzi? - spytałem się. - Albo mamy wygadać nasze mroczę sekterty... albo coś w środku i to jest ostrzeżenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 Twilight powtórzyła inskrypcję pod nosem kilka razy. Następnie usiadła na ziemi. Stworek stanął przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Też myślę. - Jeśli dobrze kumam, to trzeba powiedzieć mroczne sekrety. Najprawdopodobniej takie, które dotyczą nas oboje - powiedziałem myśląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 - Sześć zamków. Po trzy na głowę - powiedziała cicho. Więc czas wyciągnąć grzechy na powierzchnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 - Czyli ja i ty musimy powiedzieć swoje grzeszki - powiedziałem spoglądając na nią. Jak ja jej wytłumaczę, że specjalnie zmieniałem się w ręcznik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 Musisz powiedzieć trzy najgłębsze sekrety. Ona również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 - To kto zaczyna? - spytałem się spoglądając na Twi? Jak nie dojdziemy do porozumienia to ciągniemy losy i sprawdzam kto wygrywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts