KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Wstaje, a potem spoglądam na nią z uśmiechem lekkim. - Przynajmniej już nie mamy sekretów przed sobą... więc będzie nam lżej - powiedziałem i pocałowałem ją namiętnie na zgodę... i na posiłek bo pora obiadowa jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Dała ci buzi. Ruszyliście dalej. A tam... Wiszące w powietrzu kule lodowych kolców. Ogólnie krajobraz na zimowy przeszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 - I to są moje ulubione klimaty. Od źrebaka uwielbiałem mróz - powiedziałem i ruszamy dalej. Szukamy czegoś co pozwoli nam oczyścić serce tej domeny... no... już prawie udało się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Wraz z lodem... Zauważyłeś zamarznięte w lodzie kwiaty i różne stworzenia. Raczej na nie mróz nie podziałał zbyt dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Więc nie możemy pozostać tu długo na wszelki wypadek. Szukamy naszego celu i sprawdzamy jak możemy go odmrozić jeśli taka będzie potrzeba. Jeśli to te kwiaty to trza je jakoś rozmrozić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Stworek szedł powoli. Zobaczyłeś zamarznięte w lodzie stworzenia podobne do waszego ducha lasu. Im już nie pomożecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 To jasne. Nikt nie przetrwa w takiej temperaturze. Więc jeśli bezpiecznie to lądujemy i szukamy tego co nam pomoże w naprawieniu serca. Nie możemy marnować ani sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Stworek podszedł do przytulonych do siebie duszków. Dotknął łapką lodu, po czym usiadł, patrząc się na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Patrzę na niego współczująco. - Przykro mi, że musisz to oglądać. Im szybciej naprawimy serce, tym szybciej zapewnimy im duszom spoczynek - powiedziałem podchodząc do niego. Patrzę na jego reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Po prostu siedzi i patrzy na zamarzniętych krewnych. Potem wstał i powoli zaczął dreptać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Więc idziemy i szukamy dalej tego serca. Musi się jakoś wyróżniać i pewnie będzie całe skute lodem, znając życie. Wtedy trzeba będzie użyć ognia by go odmrozić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Dotarliście do długiego tunelu wysłanego kolcami. Idzie poziomo, potem skręca w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Więc jeśli można, to używamy skrzydeł do unikania ich. Powinniśmy być już blisko tego wszystkiego. Spoglądam na Twi jak się czuje bo wywaleniu tych sekretów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Nagle tunel skręcił i zaczął iść pionowo w górę. Ciężko. Twi nie daje po sobie nic poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Damy radę. Jecimy w górę a po dotarciu na szczyt odpoczywamy chwilkę i jeśli będzie to spoglądamy na serce. Co jest z nim i jak można go wyleczyć itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Jest to wielka kula lodu. Przypomina owoc na szczycie drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Spoglądam na stworka. - Możemy go stopić używając ognia? - spytałem się. On więcej wie na ten temat. Użyłbym, lecz nie wiem czy by to nie zaszkodziło sercu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Zaczął potrząsać łebkiem. Czyli nie wolno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 - Więc jak możemy uwolnić to serce? - spytałem się Duszka. Musi być jakiś sposób by go odmrozić... ale jaki. Rozglądam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Zaczął się rozglądać dookoła. Chyba będzie szukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 - Rozdzielmy się. Jeśli znajdziecie coś co pomoże nam w sprawie, to krzyczcie - powiedziałem i robię jak mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Rozeszliście się. Wszędzie lód i śnieg. Co oprócz ognia działa na lód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Może Gorąca Para? Jeśli będziemy odpowiednio jej używać to być może uda nam się oczyścić serce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 7, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Więc potrzebujecie wody i ognia. To szukaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Ogień to załatwimy magią, a woda, to odłupimy kawałek lodu i go roztopimy. Więc pytam się stworka czy para wodna uszkodzi serce czy nie. Jak nie to bierzemy się do wykonywania planu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts