KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Spojrzałem na niego. - Co? - spytałem się niemal zaskoczony. JAK TO KURWA NIE WIDZI!? Nie gadajcie, że jest wytworem mojej wyobraźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - No nie widzi. Tylko określone osoby widzą poltergeistra - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Polterco? Sorry ale trochę zaskoczony jestem. Czuje się zaszczycony... zaraz. Więc jeśli dajmy na to, Księżniczka będzie przechodzić i zobaczy, że gadam do ciebie to ona zrozumie, że gadam do Siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Istoty nadprzyrodzone, pozycja czytelnicza, rozdział trzeci - powiedział i kiwnął głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Więc spodziewam się księgi. Następnie czekam aż przyjdzie i czytam o nich. Pięknie. Teraz mnie kurwa wezmą za wariata który gada do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Wychodzi, że Poltergeistr to duch, któryma wpływ na świat fizyczny. Widzą go ci, którzy widzieli śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Podnoszę głowę. - Zabójstwo Kapitana Shining Stara... - powiezdiałem. - Przez ten "przypadek" mogłem zacząć cię widzieć - powiedziałem. Sprawdzam czy ktoś nie idzie czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Kiwa. Nikt nie idzie. Wait... Duch? Silk to duch? Nigdy nie latał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 BO są duchy które nie muszą/mogą latać. Tak czy siak... daje mu pracować a następnie idę pracować czyli pilnować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Biedny... Taki wiecznie sam... Tylko z książkami... Ty pilnujesz drzwi do biblioteki od wewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Wiesz... nie wiem ile tu pobędę, może jednak spróbujemy się... zaprzyjaźnić? - spytałem się. Nie jest sam... ja tu jestem i go widzę. Tak czy siak za jakiś czas powinna wejść Księżniczka... i szykuje się na opieprz za wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Uśmiechnął się i aż kilka książek zeskoczyło z półek. Twilight ma swój plan dnia w swoim dzienniku. A ten leży na barierce na balkonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nie mam prawa zajrzeć. Tak czy siak, nie chcę widzieć Rarity... zdradziła mnie i nie chcę znów wciągnąć się w jej zdradzieckie łapy. Pilnuje i jednocześnie jakoś gadam z Silkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 A tu... - Prepraszam, nie widziałeś może Twilight? - zapytała Rarity wchodząc do biblioteki. Nad drzwiami też są biblioteczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Nie... nie widziałem - powiedziałem do niej agresywnie. Wracam do siedzenia na KRZESEŁKU WAŻNEGO STRAŻNIKA KSIĄŻEK... niech wyjdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Silk szepnął coś. I książka nad Rarcią wyskoczyła z miejsca. Uderzyła w jej głowę aaż ta krzyknęła i upadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Spoglądam. Prychnąłem. - W ogóle nie wydaje mi się, że szukasz Księżniczki... jak byś szukała, to już byś stąd poszła zanim bym dokończył gadać do CIEBIE! - podkreśliłem wciąż agresywnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - C-co? -zapytała, zbierając się z podłogi. Chyba mnocno ją rąbnęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Znów prychnąłem. Mam dość tej białej suki. - Ty naprawdę nie pamiętasz? Aż taki jestem łatwy do zapomnienia, po tym jak mnie wpakowałaś do więzienia, za to, że ocaliłem cie przed Kapitanem Pedofilem? Szacun... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Wing?! - zapytała, gapiąc się na ciebie w szoku. Silk siedzi obok i się na was gapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - DING DING DING! Mamy Zwyciężczynie. Tak ten sam Wing, który jako jedyny przyjaźnił się z tobą nie dla wyglądu, a dla charakteru... ten sam który pomagał ci w lekacjach... TEN SAM KTÓREGO WPAKOWAŁAŚ ZA KRATKI I USUNĘŁAŚ Z ŻYCIORYSU 10 LAT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Gapiła się. Silk zaproponował kolejną książkę. - Ja... Ja prze... - dławiła się łzami, które napłynęły jej do oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Przepraszasz? Przepraszałem na początku, że zabiłem go nie ważne, że przez przypadek. Potem Przepraszałem Strażników więziennych za obrazki pewnej klaczy. Przepraszałem za to, że byłem w tobie zauroczony. Przepraszam... tak łatwo powiedzieć, lecz nie łatwo wybaczyć a tym bardziej zapomnieć. 2 lata... tyle przetrzymałem. Potem zacząłem się zmieniać... pod koniec odsiadki górowałem w więzieniu! BYŁEM SZEFEM WIĘŹNIÓW! Nikt mi nie podskoczył. Ten "Mały, mądry pegazik" którego Lubiłaś i uważałaś za przyjaciela... umarł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Gapiła się na ciebie przerażona. Silk już przygotował książkę, gdy Rarity podbiegła do przodu i mnocno cię... Przytuliła...? - Przepraszam, przepraszam! - krzyczała, zapłakana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nie odwzajemniam... wychodzę z uścisku. - Czemu to zrobiłaś? Chciałaś się mnie pozbyć? Co ci takiego wtedy zrobiłem? Teraz skończyłbym studia i miał dobrą pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts