Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Ja... Ja... Bałam się... - szlochała. Silk udałudae czyta "Nie parzę na ciebie przez dziury w okładce". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Czego? Czego się można bać? Nie było by drugiego, bo z tego co się wtedy dowiedziałem, on był jedynym Pedziem w mieście. Teraz miasto myśli, że w histori jest dwójka... w tym ja - westchnąłem. - A pomyśleć, że to poszło na marne. 8 Miechów tworzenia poszło w pizdu... - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - mogli przyjść inni... - zaszlochała. Upadła na kolana, płacząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Nie przyszli by... słuchaj. Muszę ci coś pokazać. Czy byłaś w naszej "Skrytce" po tym jak mnie zamknięto? - spytałem. Taka mała jaskinia, używaliśmy ją z Rarity jako miejsce spotkań. Było tam znośnie więc nie marudziła. Gromadziliśmy tam różne rzeczy... jeśli nie była tam... to prezent na jej 15 urodziny wciąż powinien tam być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Pokręciła. Tak smutno płacze. Silk w końcu nie wytrzymał, podbiegł i ją przytulił. Rarcia wrzasnęła i zemdlała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Tyle emocji - powiedziałem i staram się jakoś obudzić Rarity. W sumie, teraz wiem jak było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 Silk dotknął ciebie. Poczułeś nagłe zomno w tym miejscu i chęć zwiania hen daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 - Brrr... zimno. Teraz wiem, czemu padła. Nie lubiła w dzieciństwie zimna i wchodziła w każde miejsce gdzie było ciężko. Dlatego uwielbiam duże kożuchy i Zimę - powiedziałem z Trollem na twarzy. W dzieciństwie w niej podkochiwałem... ale nie mówiłem o tym. Miałem powiedzieć na jej 15 urodzinach... ale wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 Kiwnął. Ale się przygaszony zrobił. Nikt go nie widzi, nikogo nie może dotknąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Lekko go obejmuje... chuj, że będzie pizgało, ważne że się poczuje lepiej. - Jak co masz mnie... będziesz miał problem to wal do mnie, a ja postaram ci się pomóc - powiedziałem i dalej staram się obudzić Rarity... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2014 Kiwnął. Ale się przygaszony zrobił. Nikt go nie widzi, nikogo nie może dotknąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 - Może jest szansa na to, żeby cię zobaczyli. Zawsze jest na coś sposób - powiedziałem i czekam na jego reakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2014 Pokręcił głową. - Poltergeistry już tak mają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jak co masz mnie. Może ktoś się jeszcze znajdzie. Zobaczymy. Teraz cza obudzić jakoś Rarity - powiedziałem starając się ją jakoś obudzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Po jakimś czasie otworzyła oczy. - Co to było... To zimne? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Długa historia. Masz coś ważnego do roboty? Nie chcę cię zatrzymywać, bo chyba szukałaś Księżniczki w ważnej sprawie - powiedziałem. Nie zapomnę zdrady... lecz mogę spróbować wybaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - To... Ja może do niej pójdę... - powiedziała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - DO następnego - powiedziałem i siadam koło Silka. - Nauczyć cię grać w Karty jutro? - spytałem. Pewnie gdzieś mogę dostać taką małą kolekcje. W Pace to była jedna rozrywka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Kiwnął, ale jest przygaszony. Za dużo kontaktów z żywymi, którzy go nie widzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Uśmiechnąłem się. No to sędzamy czas na reszcie warty na rozmowie... może wpadnie księżniczka poczytać... może nie. Tak czy siak... dzień jak codzień. Ciekawe co Rarity będzie próbowała robić by mi jakoś "Zrekompensować" te 10 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Nie przyszła księżniczka. Okazało się, że znowu gdzieś wyjechała. Sprawy księżniczek. A tymczasem masz dwa listy u siebie w skrzyni... Jeden od Night, drugi od Rarci... Obie zapraszają cię do siebie. W tej samej porze dnia. Rarcia na kolację, a Night żebyś przyprowadził chmurkę, no i żeby pogadać co byś z tą chmurką zrobił. Ma już powierzchnię podłogi w bibliotece, dlatego w koszarach słońca nie ma... Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Dobra. Więc wpierw idę do Night z tą chmurą... muszę jakoś z Rarity pobyć bo skoro chyba nasza sprawa załatwiona, to nie należy od razu na razać się. Załatwię co trzeba, i lecę do Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Mimo, że już teraz chmurka jest ogromna, to po podlaniu wciąż rośnie. Night coś sobie zabazgrała i oddała ci chmurę. No to już masz załatwione. Rarcia czeka z kolacją! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Daje gdzieś chmurę... mam nadzieje, że pegazy się nie ujebią. Następnie idę do miejsca zamieszkania Rarity, gdzie adres powinien być w liście... albo adres Restauracji... nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Adres to butik Karuzela. Szybko znalazłeś. Rarcia czeka z herbatką, sałatką i ciastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts