KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Puk Puk. Czekam aż ktoś otworzy. No, teraz tylko czekać, aż ktoś otworzy. Ciekawe co będzie jeszcze planować. Tak czy siak czekam aż otworzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Cześć - powiedziała mała jednorożka, otwierając ci. Jest podobna do Rarci... Też biała... Tylko kolor grzywy ma inny, bardziej różowy. Jeszcze bachurek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 A to kto? - Witaj. Przyszedłem do Rarity. Jest może w domu? - spytałem się. Córka? Nie wiedziałem... no cóż, pewnie jest szczęśliwa z tym ogierem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jest u siebie, na górze - powiedziała. Sporo w środku tych ubranek na manekinach i różnych materiałów... Ale nie ma bałaganu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Wchodzę do środka mając nadzieje, że nie przeszkadzam jej w ważnej rzeczy. Następnie idę jej szukać gdzie może się znajdować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Klaczka za tobą chichocze... Jak tylko wlazłeś na górę, zobaczyłeś mały pokoik z niskim stołem i poduszkami. Rarcia czeka z herbatką, sałatką i ciastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Pukam w Framugę. - Hey... jesteś tutaj? - spytałem się. Mózgu tylko spokojnie. Ona nie wkroczy tutaj ze strażą... mam takową nadzieje. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) No siedzi na poduszce i się do ciebie uśmiecha... To jecie wreszcie? Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Cześć... - wchodzę i siadam na swojej poduszce. - Piękny masz dom - powiedziałem rozglądając się...- nie wspominałaś, że masz córkę - powiedziałem przypatrując się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Bo nie mam - odpowiedziała i zachichotała. - Chodzi ci o tą na dole? To moja siostra, Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Oł... wybacz... - usiadłem i spojrzałem na nią. - Więc... co robiłaś przez te lata? - Spytałem się słuchając jej uważnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Opowiedziała ci, jak została projektantką, że jest teraz elementem hojności... I tak dalej i tak dalej... Cała masa tego. Ciemno już herbata ostygła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Więc dokańczamy. Rarity wie, że ja lubię zimną herbatę. Spędzamy jeszcze czas. - Wiesz... nie jestem już na ciebie zły z powodu... wiadomo czemu. Rozumiem, że się bałaś... nie obwiniaj się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Zarumieniła się i spuściła wzrok. Następnie podeszła do ciebie i cię przytuliła. Wciąż czuje się winna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Obejmuje ją. Jak ta mała zobaczy to. A) Rozpowie wszystkim, że jesteśmy parą. B) Zacznie się dopytywać. C)Nie będzie wiedzieć co się dzieje (co wątpliwe) B)Powie jej rodzicom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 ABCB? Pewno to pierwsze. I tak sobie siedzicie przytuleni... Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Nie gniewam się. Spokojnie. Poza tym... - powiedziałem i odchodzę z uścisku. Wpatruje się na nią z uśmiechem. - ... Dzięki temu już nie jestem taką ofiarą losu, że mnie byle kto zaczepiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Słabo się uśmiechnęła. Wciąż cię tuli. Może idź już do siebie, spać? Już późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Dobrze... nie będę cię zatrzymywał - powiedziałem puszczając ją. No... więc wszystko jest dobrze. Nie ma już ZBP ale jest już moja Najlepsza przyjaciółka... ale najpierw przez przyjaźń... normalną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. Po paru minutach byłeś już w koszarach. Znowu leje... Znowu chmurka rośnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Cza ją będzie jakoś zatrzymac. Jak tak dalej pójdzie to chmura zasłoni kurwa całą Equestrię. Kładę się do łóżka i zasypiam. Następnie wstaje rano i sprawdzam czy mam coś innego w grafiku czy tylko pilnowanie biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Wciąż tylko biblioteka. Ekipa nie ufa tym książkom. Nie wiedzą o Silku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Więc idę. Wchodzę do sali i jak jestem sam to mówię. - Siema Silk... - rzekłem po czym biorę swoje ulubione krzesełko... aha, i biorę skądś karty... jeśli są. Obiecałem, że dzisiaj z nim pogram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Znalazłeś. Silk wylazł Z półki o stworzeniach mitycznych. Pierwszy raz pokazał, że jest duchem. Wcześniej zachowywał się jakby był żywy. Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Mam karty. Możemy zagrać - powiedziałem i uczę go grać jeśli nie umie. I tak spędzamy czas. Może to polubi. Jak tak, to mam wspólnika w graniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts