Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Ograł cię. Zdążył się nauczyć z "Pokera i innych gier hazardowych". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Cholender... twardy z ciebie przeciwnik - powiedziałem i spoglądam która jest godzina. Ciekawe ile nam zajęło granie w karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Książki zdążyły się wybiegać i same z nudów powracały na miejsca. Czyli dłuuuuugo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Długo sobie pograliśmy - sprawdzam która godzina. Jeśli za chwile koniec warty która kończy się o 19 to mogę sobie trochę spędzić czasu. Ciekawe czy ktoś tutaj jeszcze gra w pokera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Pewno wielu. Silk przeniknął przez szafkę i tyle go widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Dobrze... więc czekam do końca mojej warty a następnie idę sobie pochodzić po mieście. Ciekawe kogo dzisiaj spotkam... tak czy siak, wyszedłem na prostą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Nom. Zauważyłeś Night, która gada z kucykiem, który pracuje w księgarni... Zauważyłeś Rarcię, która idzie poza Ponyville z wózkiem na klejnoty... I masę innych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Wpierw pomogę Rarity. Następnie wpadnę do Night pobyć trochę razem. Dobrze, że byle klacz nie nazywa mnie już mordercą itp. Tak czy siak, ułożyłem sobie życie. Klaczy tylko brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Jak na razie, to znasz dwie, trzy jeśli licząc tą od rydwanu. Rarcia dała ci diament za pomoc. I przytulasa. I "dziękuję". Teraz idziesz do Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 No... jeśli chodzi o uczucia jakiekolwiek posiadałem to największe szanse miałaby Rarity... tak czy siak zobaczy się z czasem. Nie wiem czy czuje wciąż coś do Rarty... bo wystarczyło zobaczyć że płacze i już mi się słabo zrobiło... zobaczy się z czasem. Idę do Night i pukam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Było "proszę"... I wlazłeś do znowu wypełnionego papierami domu. A Night jak zawsze próbowała to upchnąć do łóżka-szafy. I jak zawsze brakowało tam miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Wchodzę do środka - Hej, Night. To ja Wing. Co porabiasz - powiedziałem wchodząc lekko do środka. Widzę, że znów "sprząta". Ciekawy sposób, ale niekiedy niepraktyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Sprzątam - rzuciła,zbierając papiery i wrzucając je do kosza, który potem zanosiła na strych i wywalała tam. Nowa metoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Więc spędzamy czas. Ciekawe co będzie jutro... zawsze mnie ciekawiło jak to jest. Wiecie. Posiadanie kogoś kto cię kocha... od pierwszego wejrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Posprzątaliście razem... Strych to skład makulatury... Zjedliście sobie sałatkę... Jak miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Miło. - Wiesz... poza pisaniem, czym się jeszcze zajmujesz? - spytałem. Ja kiedyś miałem marzenia. Adwokat... poważnie mówię. Chciałem zostać adwokatem i na całe gardo krzyczeć "SPRZECIW"... ach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - To tym, to tamtym... - powiedziała, pokazując dziwne urządzonko, farby, kredki, a także masę innych rzeczy, które leżały na szafce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jak widzę nie preferujesz pracy w placówkach, tak? - spytałem się. Mi tam obojętnie. Byle by było co do roboty. Tak czy siak, słucham jej dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Wolę na własnym terenie - powiedziała. - A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Obecnie jestem strażnikiem w Zamku Księżniczki Sparkle. Jednak naprawdę mnie fascynuje... mówię serio... prawo. Od zawsze marzyłem by zostać adwokatem... jednak nie wiem, czy mi się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Ja tam nigdy nie zrozumiem polityki - powiedziała. Jest już wpół do dziesiątej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Jest w porządku. Wiesz, wrzeszczenie na kuce, że są w błędzie itp. Tak czy siak, ja już muszę lecieć. Jutro chyba mam wolne, więc możemy się spotkać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Kiwnęła głową. Dała ci babeczki gdy wychodziłeś. Oooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 - Ooo... dzięki - powiedziałem i żegnając się. Wychodzę a następnie idę do koszar. Mam nadzieje, że wszystko się ułoży do dawnego poziomu w rejacjach Ja-Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Gdy wracałeś, coś zauważyłeś... Zaduśne zdechy. Zbierają metal na gniazdo. Takie małe, szare smoki. Jakiejś starszej klaczy wyrwały patelnę z kopyta i jeszcze pogryzły. Komuś zabrały siłą złoty zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts