KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Eeeee... - zacząłem panikować, PANIKOWAĆ! Więc wciąż się cofam, aż w końcu wyskakuje przez okno. Jeśli taki jest skutek uboczny, to ona już nie widzi świata poza mną... W NEGATYWNYM KURWA SENSIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Widziałeś jak Night przycisnęła Twilight do ziemi. Shy ze strachu zaczęła ciągnąć Love w swoją stronę. Użyj magii, jeszcze ci rogu nie ucięła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Więc napierdalam zaklęciem ogłuszajcym w Twi, Succuba, Love i Lovley... nie no, to trzeba jakoś opanować, bo nie chce by ta Succubuska, ciągle mnie nachodząc nawracała Twi przeciw mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Ogłuszyłeś Twilight. Jakoś poszły oba Succuby. Wtedy najwyższa z Succubów zauważyła Night. Podniosła wysoko siekierę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - NIGHT! UWAŻAJ! - Wrzasnąłem i podbiegłem by ją odrzucić z miejsca uderzenia... nawet jestem gotowy sam przyjąć atak na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Uderzenie odcięło ci kawałek ogona, a siekiera wbiła się w podłogę. Succubuska zaczęła się szarpać by ją wyciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Używam więc magii by ją ogłuszyć. Najmocniejszy czar jaki potrafię tylko by ją ogłuszyć, nie zabić. Mogę wysłać do kopalni na wieczne cierpienia, ale nie zabije... i moje sumienie będzie czyste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 W końcu padła osłabiona na ziemię. Dysząc gapiła się na was z szaleństwem w ślepiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Proszę najbliższą osobę o podanie mi wszystkiego czym można związać Succuba, a dla pewności jeszcze daje jakieś zaklęcia zabezpieczające, na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Nie miała siły by się szarpać. Ebony dalej płacze u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Pomagam wstać Night - Zajdź do Ebony, ja się zajmę naszym gościem - powiedziałem i zwróciłem się do Leeny, Rarity i Shy - Popilnujcie by Nasze Succuby nie zrobiły nic innego, a ja w tym czasie zajmę się naszą Panią Wysoką Succubuską - powiedziałem i zanoszę ją do pustego pokoju gdzie powinno być stare krzesło. Jest ten sznur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Nie, bo wszystkie pokoje zostały zagospodarowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Więc gdzieś gdzie nikt mi nie będzie preszkadzał. Piwnica jeśli jest to też może być. Ważne by było tam ciemno i krzesło jedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 jest sporo skrzyń, beczek i innych śmieci, ale się kilka krzeseł znalazło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Więc siadam ją na krześle i jak mam linę to związuje i oddalam od niej wszelkie ostre przedmioty... dla mego bezpieczeństwa. Następnie spoglądam na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Jest bardzo osłabiona. Zmęczyło ją to szaleństwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Podaje jej wodę by mogła się napić, jak co pomagam delikatnie... bo może użyć szklanki przeciw mnie. Czekam jak zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Odepchnęła głową szklankę. Woda rozlała się na kamiennych płytkach, ale szkło przetrwało upadek. Właśnie, będzie trzeba pomóc Night w naprawach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - Bądź grzeczna i zostań tutaj - powiedziałem i wychodzę na górę by sprawdzić co u reszty. No... ta Wysokiej Klasy Succubuska będzie trochę u nas. Informuje o tym Night, że do czasu, aż nie wyjaśnię jej wszystkiego, co ją podkusiło do Ataku, to zostanie tutaj. Niech się nie boi, raczej z piwnicy się nie ruszy. Pomagam w naprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Ona zajęła się naprawami, a ciebie poprosiła o opiekę nad małą. Płacze odkąd Succubuska jest w domu. Raczej nie zamierza przestać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Więc biorę Ebony na spacer... mam nadzieje, że nie ucieknie ta Succubuska do czasu, aż nie znajdę jej "lokum" na stałe. Sprawdzam czy w Mojej Szkole są takie miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Ebony chlipała coraz ciszej im dalej od domu byliście. W końcu przestała. W waszej szkole wszędzie są sale treningowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 To tą najmniej uczęszczaną przemianujemy na pokuj przesłuchań... z celami. bo nie mogę trzymać Wysokiej Succubuski w domu (bo twi mi może poderżnąć gardło przez sen). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 No to przyciągnij teraz tu tą Succubuskę. Ebony śpi na twoim grzbiecie w nosidełku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Dobrze, więc jak będę przed domem to proszę Xyl by przypilnowała Ebony (powinna jeszcze wtedy spać) a ja ją przenoszę do celi w Szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts