Nightmare Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Nie mogłeś znaleźć Xylyn. Spike już śpi. Ebony się kręci przez sen, gdy jesteście blisko domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Więc niosę ją do Nomi i proszę by ją trochę przypilnowała i ją wtajemniczam w to co się stało. Następnie przenoszę Succubuskę do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Popilnowała. NNo to gotowe. Succubuska jest przywiązana do krzesła w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Więc po przeniesieniu jej do Celi w Szkole i zabezpieczeniu jej jakoś, to idę po Ebony i wracamy do domu. Następnie informuje Succubuski że pokój gdzie dałem Tą włamywaczkę jest przeznaczony na jej cele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 One pokiwały i zasnęły. Ebony śpi spokojnie, gryząc kocyk. Ale wymiętoszony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Więc w spokoju odetchnąłem a potem pytam czy nikt nie widział czasem Xylyn. Zniknęła jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Nikt nie widział. Jesteś zmęczony. Czas na śniadanie... Nie spałeś całą noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Więc robię dla wszystkich śniadanie, także dla Spika i Xylyn ich ulubione dania (Diaxy i Ciacha) i czekam na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Wszyscy zjedli. Spike poszedł do lasu. A Xylyn ni widu ni słychu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Biegnę za Spikiem i pytam się czy widział ostatnio Xylyn. Martwię się, gdyż ona nigdy nie znikała tak bez informacji. Może on wie gdzie ona jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 On nie ma pojęcia. Zbiera grzybki. Om nom nom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Pomagam mu jeśli pozwoli. - Nie podoba mi się to. Zawsze się trzymała zasad o nie oddalaniu. NIGDY nie zostawiła mnie samego. Tylko raz, wtedy w Canterlocie co się dowiedziałem o Twilight i jej pochodzeniu - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Pokiwał i przyznał, że to dziwne. Zaraz zaśniesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Tak czy siak... ja idę się przespać... jak by wróciła, to powiedz jej, że muszę z nią pogadać - powiedziałem i wracam do domu dając mu to co zebrałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Padłeś na łóżku... Obudziłeś się... zaraz... To dzień, czy noc, nie wiadomo. W pokoju jest nienaturalnie jasno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Wstaje i sprawdzam co się kurwa dzieje. Jak znów się ktoś bawi pochodnią albo światłem to ja kurwa nie wytrzymam. Co to kurwa jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Przez okno wpadało ddziwne światło. Wlazłeś na dach by lepiej się temu przyjrzeć, ale wtedy poranna mgła pokryła miasto i las. Powietrze przeszył ogłuszający skrzek rodem z piekła. I wszystko wokół uucichło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Spoko? Sprawdzam która godzina konkretnie a potem sprawdzam czy jest Xyl. Jak nie to trzeba zacząć jej szukać. Edytowano Maj 3, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Nie ma. Jest piąta rano. Piekielnie zimno i nienaturalnie cicho. Aż strach wychodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Zima już nadciągła do Kraju Wiśni. Trza przygotować korzuchy. Budzę Spika i informuje go, że idę szukać Xyl. Trzeba ją znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 On ledwie wystawił nos i już się schował. Night napaliła w piecu. Ma na sobie kilka kocy. Zimno zimnem, ale co z ciszą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Bo dopiero rano. Zawsze tak jest. Dobrze, więc przygotowuje sobie kurtkę, nakopytną kuszę i ostrze i lekki prowiant a następnie informuje Night, że idę szukać Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Pokiwała opatulona kocami. Ale teraz jest nienaturalnie cicho. Nie słychać nawet odgłosów krzątania w wiosce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 To rzeczywiście dziwne. Tak czy siak idę w stronę lasu by szukać informacji o Xylyn. Las Jezior, to będzie pierwsze miejsce jakie muszę przeszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 W lesie cisza. Nie widać żadnych zwierząt. Nic, cisza. Po prostu cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts