KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Co się dzieje? Na wszelki wypadek przygotowuje broń i dalej szukam Xyl. Nie wrócę bez niej. Obiecałem ją chronić, i tak zrobię. Szukam jej. Wsłuchując się w otoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Cisza. Słychać każdy twój krok. Czujesz się, jakbyś wlazł do wanny z lodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Nie... odpuszczę. Sprawdzam dokładnie gdzie mogę być... nie zostawię Xylyn na pastwę losu. Obiecałem jej to. Szukam jej wciąż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Zimno i cicho. Nic więcej. Żadnych zwierząt, ani nawet owadów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Nie podoba mi się to. Prawda, można zwalić na to, że to po prostu zima w tych stronach, bo jeszcze nie miałem tutaj zimy, ale wciąż dziwne to. Wracam do wioski i kieruje się do Langa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 W wiosce też cisza. Wszyscy barykadują się i zamykają w domach. Kompletna cisza. Jakby się bali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Więc lecę do Langa by sprawdzić co się dzieje. Naprawdę mnie to niepokoi, jak nie otworzy to wracam do domu. Niestety... muszę wpierw się tym zająć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 On właśnie nakłada drewnianą osłonkę na okna W swoim domu. WygWygląda śmiertelnie poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Co się dzieje? - spytałem się zanim zdąży zasłonić okna. Mam kurwa nadzieje, że to nie jakiś mega ultra super duper potwór... choć byłby oryginalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Otworzył drzwi i dał ci znak byś wszedł do środka. Zasłonił do końca okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Wszedłem i czekam na to co mi powie. - Nadchodzi zima. To moja pierwsza, i jeśli tak się zachowujecie co roku to trochę dziwnie jest... - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Pokręcił głową i zapalił lampę. - Z zimą to nie ma nic wwspólnego. To jest związane z lasem - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Coś się stało z Lasem? - spytałem się przerażony. Tutejszy lud jest wielce przywiązany do tego lasu... w sumie, mój zakon tak jakby jest jego obrońcą, więc jeśli coś się dzieje... to muszę to rozwiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Widziałeś to, co zdarzyło się nad ranem? - zapytał rzeczowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Mniej więcej tak... zastanawiam się co to mogło być. Może ty mnie oświecisz jeśli wiesz - spytałem się spoglądając na niego uważnie. On chyba wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Podszedł do półki i zdjął z niej ppłaszcz. Nadtępnie otworzył drzwi i wyszedł. Masz iść za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Więc biegnę za nim. Po drodzę mówię mu o zniknięciu Xylyn. - Co się dzieje... to coś z lasem się dzieje dokładnie? - spytałem się głębiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - Nie wiem, co się sstało z twoją przyjaciółką... - powiedział i w ciszy ruszył ledwo widoczną leleśną ścieżką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Więc ruszam za nim w ciszy chcąc się dowiedzieć co się dzieje. Jak już dojdziemy to staram się rozpoznać to miejsce... czy już tu kiedyś byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Nie byłeś. Dotarliście na wielki teren. Było tam całkiem sporo niskich, bezlistnych drzew. Były powykręcane, niektóre zachodziły na inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Co to za miejsce - spytałem się rozglądając się po całym tym miejscu... po prostu brak słów... nie mam komentarza na to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - Pole rzezi. Masakry - oodparł powaxżnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Co... co tu się stało, że zyskało to taką nazwę - spytałem się ze zrozumieniem... chyba powoli zaczynam rozumieć co tu się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - Jedno drzewo - jedna śmierć - odparł. - To mogiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Więc te wszystkie powykręcane drzewa... to są... - powiedziałem spoglądając na niego... - Ile to trwa zazwyczaj? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts