Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - To wszystko... Wydarzyło się parę godzin temu - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Spojrzałem na niego ze strachem... - C... co? Ale kto tu walczył? - spytałem się. Ale... jak to się stało? Nie ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - ŚŚwiatło zgas0ło przez ciemność. Nic dodać. Nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Więc... czemu Wieśniacy się barykadują? Czemu taka nienaturalna cisza... ile coś takiego potrwa i czy to wpłynie na nasze życie? - powiedziałem zastanawiając się... światło zgasło... przez ciemność... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - To światło... To bbyły duchy lasu. Ostatni odłamek światła został skradziony - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Jak... to skradziony? Przez kogo? - spytałem się. Jedna z przysięg mojego bractwa, to jest to, że będziemy chronić tego lasu, gdyż jest poniekąd święty. To podczas spaceru w nim, ja, Nomi, Lang i... Sam Cesarz, uformowaliśmy pierwsze zasady i ogólny wygląd całego Bractwa. Dlatego jest dla nas ważny... tutaj się "Narodziliśmy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 - Przez ciemność - powiedziedział cicho. Przymknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 - Więc jako Punkt Honoru, odnajdę to światło. Choćbym miał przypłacić podczas tej wędrówki, życie - powiedziałem odwracając się całkowicie do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Ani drgnął. Po minucie otworzył oczy, odwrócił się i ruszył do wioski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Więc tak...wpierw idę do centrum lasu... dokładnego centrum, tam gdzie jest to Wielkie Drzewo a potem medytuje tam. Może podczas medytacji mi do głowy wpadnie jakieś oświecenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2015 Autor Share Napisano Maj 4, 2015 Cisza. Wielkie drzewo też ciche...nic. Zero dawnego światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Nie spodziewałem się, że mi da cokolwiek... chodziło mi o to, żebym sobie pomyślał gdzie mógłbym udać się następnie... gdzie mógłbym poszukać tego Zaginionego Fragmentu... będę musiał wsiąść do pomocy Spika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 A będziesz musiał. Dookoła wciąż cisza. Tylko się nie zgub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Więc idę wcześniejszą ścieżką i wchodząc do domu mówię do Spika który powinien być z Twilight, żeby się pakował... potrzebuje go do tej misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 On się spakował niechętnie. Reszta śpi. Za zimno jest. Do tego żaden ptaszek nie zaśpiewa pod oknem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - Wybacz, że cię tak ciągnę, a sam sobie nie poradzę. Tylko teraz na ciebie mogę liczyć - powiedziałem do niego, kładąc się tak by mógł mnie dosiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Pokiwał niechętnie. Poziewał i wziął rzeczy. Czas lecieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Idę więc a po drodze mu mówię, że Główne drzewo jakby "Zgasło". Jeśli ten stan się utrzyma, ta pogoda się może pogorszyć, a i istoty związane z tym lasem, Między innymi Nimbaty... mogą wymrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Pokiwał. - Więc gdzie szukamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - Wpierw musimy się udać do miejsca gdzie się Xylyn narodziła. Jeśli Nimbaty, jeszcze żyją to nam na 100% pomogą a dzięki temu znajdziemy to co potrzebne do "Obudzenia" drzewa... a cel drugorzędny to odnalezienie Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Pokiwał. - Ale... Gdzie tooo? - ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - 3 Kilometry na zachód od Wielkiego Drzewa - powiedziałem. W drodze się pytam... - Jak zareagowałeś podczas rozmowy z Twi? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Przycichł, wlepił wzrok w podłogę. Zaczął cicho gwizdać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - Czyli mówiła... ona ma coś takiego, jak ja... rozumiesz. Widziałeś parę razy, że jak nie ma Night albo Twi, to wolę paść z głodu niż żerować na innych. U Succubów działa to tak, że oni pożywiają się zdalnie, a Podmieńce Celeśnie. A dziwnie się czuje, jak dostaje od kogoś innego - powiedziałem. Nastała cisza... aż powiedziałem. - Martwię się o Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Pokiwał. Smutny jest... I to bardzo... Już jesteście dosyć daleko od domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts