KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc kładę się do łóżka i zasypiam do rana. No dzisiaj był raczej udany dzień. Dostałem Awans. I to się tylko narazie liczy. Szkoda mi reszty... zwłaszcza Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Obudziłeś się wcześnie rano. Już jest ktoś, kto zajął twoje miejsce. Ze szkoły w Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc idę do niego przed rozpoczęciem mojej zmiany. Zobaczmy kto to taki zajął moje miejsce. Tak czy siak, będzie dobrze... Silka mi tylko szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Jakiś podekscytowany ogierek. Młodszy od ciebie, zbroja za duża. Ale łazi po bibliotece z uśmiechem. Jeszcze książki nie wyszły biegać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Hey - powiedziałem do niego. - Więc to ty mnie zastąpisz tutaj? Jestem Feather Wing - dodałem z uśmiechem. Ciekawe jak się nazywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Fiery Destroy, nowy strażnik biblioteki - powiedział czerwony ogierek z pomarańczową grzywą. Ziemski. Ma na znaczku wybuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Nieźle... - powiedziałem i przekazuje mu każdą wiedzę na temat tej biblioteki... nie mówię mu o Silku... Szukam go i się z nim żegnam przy okazji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Silk ci pomachał z balkonu. Obserwuje nowego. Ten niby słucha. Czas na twoją zmianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Skoro tak jakby słucha to... - Więc jak by wszystkie książki zaczęły latać, to wiesz co trzeba zrobić... ja już muszę iść na swoją wartę. Do zobaczenia - powiedziałem i idę po nową zbroję i swoją włócznie i idę przed komnatę księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Gdy tylko wlazłeś do środka, usłyszałeś prysznic. Księżniczka wróciła w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc czekam, aż wyjdzie, i kiedy będzie gotowa do rozmowy. Następnie się melduje jej jako nowy strażnik na tym stanowisku. Mam ją pilnować itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Uśmiechnęła się. Następnie poszła poczytać. Wzięła książkę ze swojej półki i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc stoje niedaleko tak, by w każdej chwili zareagować... w między czasie... - Przepraszam, że kiedyś tak wybuchłem w twoim obliczu, w stronę Rarity... - zacząłem. Mam nadzieje, że nie gniewa się za to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Co prawda, było to dziwne, ale nie chowam urazy - powiedziała. Trochę tu nudno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Kiwnąłem głową i jeśli to jej nie będzie przeszkadzać to rozmawiamy. Jeśli woli czytać... to stoję i nic. Pilnuje by nagle jakiś Smok nie porwał księzniczki... hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Tak wam minęło. Poczytaliście sobie razem, pogadaliście... Jak przyjaciele. W końcu nadeszła piąta. A tu z dołu... - RATUNKUUUU! RATU-! - krzyk się urwał. Wyraźnie ogierek z biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Poznał Silka... - powiedziałem przy księżniczce... chichocząc. Wiem, że nic mu złego nie zrobi... tak się pewnie drażni z nim. - Trzeba mu jakoś pomóc... - powiedziałem. Poszedłbym ale nie mogę zostawić księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Nastąpiło poruszenie w całym zamku. Wszyscy biegli do biblioteki. Nawet Twilight wyszła i tam się skierowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Też tam biegnę i sprawdzam co się dzieje. TO serio musi być coś takiego... poważnego. Lepiej sprawdźmy co się dzieje tam... oby Silk nie przegiął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Strażnicy już działali z pierwszą pomocą. Na podłodze była kałuża krwi. Ogier wyglądał, jakby coś go pogryzło, a potem zrzuciło z balkonu. Ale jeszcze żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc zaczynam szukać śladów. Ukratkiem też szukam Silka by spytać się co zaszło tutaj. Na 100% tutaj jest, gdyż sam mówił, że z biblioteki się nie rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Po półkach jest rozchlapana krew. Silk jest na balkonie. To już nie słodki, mały, srebrny wilk. Jest wielkości kuca, ma najeżoną sierść, a jego futro jest srebrnoczerwone. Z pyska wystają mu dwa kły, długie jak noże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Silk? - podchodzę delikatnie i ostrożnie... - Coś ty zrobił? - dodałem po chwili. Ja pierdole... jeśli to on zrobił... a inni go nie widzą. Więc można powiedzieć... JESTEŚMY W DUPIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Warknął i wniknął w szafę. Tylko ogon wystaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Przyjdę potem... idę sprawdzić jak się czuje młody. Cholera, co on takiego zrobił... jest on w ogóle przytomny? Jak tak to pytam się KONKRETNIE co się stało... staram się sprawdzić czy kłamie czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts