KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - Zauważyłem, że spędzacie bardzo dużo czasu ze sobą... - powiedziałem spoglądając na niego. Gdybym go nie znał... to bym stawiał, że mają się ku sobie... ale wiem, że on prędzej na Rarity leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Zarumienił się i zaczął coś mamrotać poplątanie z popapraniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Staje i spoglądam na niego... - Zaraz... czy ty się... w Xylyn... - spytałem niemal zaskoczony. Teraz to mnie serio zbił z tropu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Wlepił wzrok w ziemię i dalej mamrocze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Kontynułuje... - Masz moje błogosławieństwo. Widziałem, że parę razy spoglądała na ciebie TYMI oczami. Lovley to wyczuła od niej. Mówiła, że raczej nie chciałbyś jej... bo słyszała jak marzysz o Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 Dalej plącze i mamrocze. Słodkie. DookołDa was gęsty las. Czasami zdarzało się jakieś uschnięte i powykręcane niskie drzewko jak na polanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 - Niedaleko już powinna być ta wioska. I pamiętaj... co do Xylyn, to jej powiedz, co czujesz... a pójdzie z górki... jeśli ją znajdziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Dalej mamrocze niezrozumiale. Po chwili wyleźliście na polanę z masą małych domków i kapliczką pośrodku. Wszędzie cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - HALO!!! TUTAJ FEATHER WING! Poszukuje wodza i kapłankę. Jestem tutaj by naprawić obecną sytuacje - powiedziałem i czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Kilka Nimbatów powyglądało z domków. Po chwili się schowały. W kapliczce coś się jeszcze chyba dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Więc podchodzę i tam zaglądam. - Halo? - zawołałem do środka... mam nadzieje, że są tam te osoby które szukam. Potrzebuje od nich rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Tam leży przykryty wiklinowy kosz. Obok niego stoją trzy Nimbaty i noszą jakieś ziółka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Przepraszam, że przeszkadzam, ale szukam Najwyższej Kapłanki i Wodza... mam do nich sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Oni na razie kompletnie cię zignorowali i wrzucili jakieś zioła do dwóch mis. potem czegoś tam dolali. Następnie coś wymamrotali i w misach zapłonął ogień. W powietrzu zaczął się roznosić ziołowy zapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Więc siadam i czekam, aż wkońcu dostanę tą audjęcie u Wodza i Kapłanki. Bez ich pomocy, nawet nie będę wiedział jak mam przywrócić życie do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Po chwili z kosza wyszła jakaś wyraźnie wyjątkowa nimbatka. Ma nawet wdzianko białe. Po chwili szmatka, która koszyk przykrywała, odsunęła się, a ze środka wysunęła się drobna, biała łapka, która złapała się krawędzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) To chyba kapłanka. Spoglądam na nią z oczekiwaniem. Jeśli podejdzie to zdradzam powód swojego przybycia tutaj... chcę pomóc przywrócić Las do dawnej świetlności. A ta łapa... ciekawe... Edytowano Maj 6, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Nie podeszła, tylko dorzuciła ziół do ognia. Druga łapka złapała się krawędzi kosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Czekam na to co się stanie... co z tego wyjdzie... teraz mnie zaciekawiło co tam jest. A co ze Spikiem? Co on robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 On się gapi na kosz. W końcu wyłoniła się też biała główka z dwoma czółkopodobnymi nnaroślami. Po bokach główki miał długie uszy. Jego wielkie, czarne jak węgiel oczy rozglądały się dookoła. Biła od niego aura światła, dobra i nadziei. http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2014/245/b/0/ori_and_the_blind_forest_by_piecee01-d7xdl0x.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Spoko? Czekam, aż kapłanka do mnie podejdzie... zwracam uwagę, że jestem. Potem mówię, że przyszedłem pomóc z Przywróceniem do tego Lasu życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Dalej cię ignoruje i dorzuca ziół. Stworzonko najwyraźniej jest priorytetem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Więc czekam na tym mrozie do póki nie da znaku, że można gadać. Ja potrafię nawet cały kurwa dzień siedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 To stój. Stworzonko skupiło wzrok na tobie. Zastrzygło uszkami i wydało dźwięk, przypoprzypominający starodawny język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Podnoszę zaciekawiony ucho i wpatruje się w niego... i uśmiecham się. Nawet fajne... tak czy siak, dalej siedzę i czekam, a jak będzie potrzeba bo Spike zamarza... to oddaje mu kurtkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts