Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Znowu wydał ten dźwięk i wyskoczył z kosza. Zachaczył ttylną łapką o krawędź i upadł na ziemię. Jego ogon był długi jak uszy, a łapki małe w stosunku do przednich. Wszystkie nimbatki dorzuciły ziół do ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Trochę się podniosłem... co on zamierza? Tak czy siak patrze wciąż co on robi... kurcze, co one tak ziół dorzucają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 To się nazywa aromaterapia - rzuciła jedna. Stworek powoli usiadł, ale widać, że był bardzo słaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Zaraz... ja nic nie... a pierdole to. Wstaje i podchodzę. - Teraz wiem. Przybyłem tutaj z wioski. Jestem Feather Wing, jestem Mistrzem Zakonu Lotosu... przybyłem pomóc w przywróceniu Lasu do dawnej świetności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Stworzenie zaczęło wciąż wydawać te same dźwięki. WWstało na tylnie łapy, zrobiło parę kroków i upadło ponownie. Wszystkie oczy były zwrócone w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Chciałbym prosić was o pomoc. Ja i mój kolega chcemy przywrócić Drzewu to co utracił, a potrzebujemy wskazówki bo nie wiemy gdzie zacząć. Myślałem, że wy nam pomożecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 - My nie. Ale Ona tak - powiedziała Kapłanka i pokazała stworzonko. Wciąż zdawało się próbować ci coś powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Ona wie jak przywrócić życie do drzewa... i jakby chciało by mi coś powiedzieć - powiedziałem spoglądając na to stworzenie... dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 - Cóż, w końcu jest jednym z duchów lasu... - powiedziała jedna z nimbatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Myślałem, że wszystkie wyginęły niedawno... więc, jak on mi pomoże przywrócić życie do Lasu? - spytałem się podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 - To ona. Przeżyła jako jedyna. Także jako jedyna wie, gdzie jest światło drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Dobrze... im trzeba więc przywrócić życie do drzewa, a potem poszukać przyjaciółki... właśnie. Mam u boku Nimbatkę... przedwczoraj po prostu zniknęła, widzieliście ją czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Popatrzyli się po sobie. - Jak jej było na imię? - zapytali. Stworzonko patrzy się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Xylyn de Coxylarud. Uratowałem ją półroku temu i od tamtej pory jestem jej podopiecznym. Nagle zniknęła przedwczoraj i się ja i Spike martwimy o nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Popatrzyli się po sobie. Stworzonko powoli wstało znowu i wykonało kilka kolejnych, chwiejnych kroków w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Podchodzę i biorę ją na kopyta jeśli pozwoli. - Więc... widzieliście ją? - spytałem się z nieukrywaną nadzieją... proszę, proszę, proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Pokiwali niepewnie. Sierść stworka jest mięciutka i ciepła. Usadowiła się na twoim grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 - Więc gdzie ona jest. Obiecałem ją bronić, i nie zawiodę. Więc proszę... powiedzcie gdzie ją widzieliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 - Była tutaj... Potem poleciała gdzieś... - mówili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - W którą stronę? Jak skończę przywracać życie do lasu, to niezwłocznie idę jej szukać. Po co tu była? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 W jednym momencie każdy pokazał w inną stronę. To masz problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Westchnąłem. - Niewiele to pomogło... tak czy siak, chyba znacie Xylyn. Powiedzcie, to u was normalne, czy tylko ona tak kurczowo trzymała się Kodeksu Opiekuna, czy coś podobnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 - Ona nie powinna się go trzymać - ktoś rzucił, reszta przytaknęła. Białe stworzenie poruszyło się niespokojnie, jakby cię poganiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - Zaraz ruszymy - powiedziałem do niego. - Ale jak to...? Opuściła dom w poszukiwaniu Opiekuna bo nie mogła znaleźć w tutejszych terenach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Pokręcili. - Miała zostać następczynią Kapłanki, ale nie chciała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts