KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Spoglądam na nią. - Zaraz... ale mówiła mi, co innego. Powiedziała mi, że tu nie mogła znaleźć nikogo, do tego wiało nudą więc poleciała w świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Pokręcili głową. Ktoś przyniósł blisko miskę aby stworzonko mogło powdychać jeszcze dymu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Więc pomagam ją. - Co takiego spowodowało, że uciekła? Przecież, kapłanka to chyba dobra rzecz... chyba... nie wiem jak u was to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 - Miała też jako jej córka wyjść za wodza... To był jej obowiązek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - Dobra... teraz wiem czemu uciekła. Tak czy siak, ona jakby jest związana ze mną... chodzi mi o opiekę... nie jesteśmy ze sobą w tym sensie - natychmiast zacząłem... zdażało się, że tak mówili. - Co więc teraz z tym zrobimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Nikt nic nie wie, oni poszli to obgadać, a stworek znowu poruszył się niecierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Spoglądam na Spika. - Chyba mamy problem - powiedziałem do niego zmartwiony. On kazali wyjść Xylyn za Wodza, który pewnie jest starszy od tego lasu, więc nie dziwie się, że uciekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Pokiwał. Spojrzał na stworzonko. Ono dalej wdycha dym, wiercąc się niecierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - Nie możemy dłużej czekać. Musimy przywrócić życie do lasu, a potem znaleźć Xylyn, zanim zrobią to jej pobratymcy... - powiedziałem. Jeżeli nic nas nie powstrzymuje... to od razu idziemy ratować las. Mały... prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 Wciągnął dym i usiadł ci na głowie. Uszami poprowadził cię aż na polanę, która sstała się cmentarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Tutaj już byłem. Więc prowadzony przez to stworzenie, idę szukać tych zaginionych elementów które są potrzebne do przywrócenia drzewa do dawnej świetności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 Mała zeskoczyła z twojego grzbietu i powoli podeszła do drzew. Wiesz, przyjaciele, rodzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Smutny jestem. Szkoda mi ją... po dłuższej chwili obejmuje ją i ją jakoś pocieszam. Wiem jak się czuje. Ona straciła rodzinę... mnie ona porzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 Odwzajemniła, ale po dłuższej chwili podeszła do drzew. Dotknęła pierwsze łapką. Zobaczyłeś jakby światełko idące od końców gałązek do stworzonka. Gdy skończyło, zauważyłeś, że na tym samym wyschniętym drzewie wyrosły liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Teraz rozumiem co mamy zrobić. Mamy ochraniać tego stworka by mogło przywrócić do lasu światło... no to... czekamy i w drogę... KU PRZYGODZIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Chyba raczej nie o to chodzi. Stworzonko jakby odzyskało siły i zaczęło biec dalej w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Więc ze Spikiem biegniemy za nim. Jak nie nadąża to daje go na swój grzbiet. Biegnę tak by za nim nadążyć. Musze go pilnować, bo to co ukradło życie z lasu... wciąż może tu być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Nieźle popierdziela na dwóch łapkach. Przystanął na moment przy kolejnym grobie, by wchłonąć światło, po czym wskoczył na najbliższe drzewo i zaczął pędzić górą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Więc wzbijam się w powietrze i lecę za nim... pędzie za nim, i go pilnuje przed zagrożeniami. Muszę to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Im głębiej byliście w lesie, tym więcej widziałeś śladów gnicia i zepsucia. Stworek zręcznie ich unikał. Po raz koejny przystanął by wchłonąć światło z drzewa pozostałego po innym duchu lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Ja wciąż staram się za nim nadążyć. Muszę go pilnować i nie stracić z oczu... to mój obowiązek w tej chwili. Więc robię to co postanowiłem... starając się go nie zgubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Tym razem po wchłonięciu światła stworek zaczął biec jeszcze szybciej. Woda dookoła jest zepsuta, w każdej kałuży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Więc ja też przyśpieszam, a jak nie nadążam to zmieniam się w szybsze zwierzę tak by nadążyć i by spike nie zleciał. Nie mogę go zgubić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Stworek biegł i biegł, dopóki nie poślizgnął się na starych liściach. Wpadł do kałuży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 KURWA! Staram się go jakoś stamtąd wydostać... błagam, by żył, jak zginie to będzie przerypane. Wyciągam go stamtąd jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts