Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Zamiast wyjścia, trafiliście na kolejne drzewo. Wyglądało, jakby przygniotły je skały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Więc czekam co stworzenie zrobi. Jeśli to jest cel naszej wędrówki... to niech ona robi co powinna. Czekam na efekty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Dotkn4ęła kory. Przez moment zobaczyłeś podobnego do niej stworka na miejscu drzewa, przygniecionego przez skały. Ale po chwili znowu były suche gałęzie. Twoja towarzyszka ruszyła z powrotem i zatrzymała się na środku komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Więc podchodzę do niej... - Co teraz? - spytałem się. Spoglądam na Spika, bo coś cicho siedzi. Ogólnie on ostatnio coś w ogóle jest cicho. Tak czy siak czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Spike śpi. Ona jakby uuśmiechnęła się do ciebie. PoPodskoczyła, wykonała szybkie salto, po czym z wielką siłą uderzyła w ziemię. Zatrzeszała podłoga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Staram się nie stracić równowagi... co za brutalna pobudka dla Spika. Tak czy siak idziemy do następnej lokacji bo raczej nie tutaj jest to co nam potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Zrobiłeś krok... I pod wami zaczęła sypać się ziemia. Tak jakby jest tam wielki, pionowy tunel... Końca nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Spoglądam na stworzenie. - Jak mniemam mamy tam iść, tak? - spytałem się prosząc bym nie miał racji. Jak tak to powoli tam zlatuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Nie zdążyłeś machnąć skrzydłami. Spadacie, dookoła was lecą kamienie. Stworek w powietrzu wykonał ten sam ruch co wcześniej i teraz jest pędzącą, białą smugą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Więc chwytam Spika... bo pewnie już nie śpi... i nurkujemy. Następnie zwalniam skrzydłami tak byśmy nie rąbnęli w ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 On się drze. Oberwałeś kamieniem. Ocknąłeś się leżąc w wielkiej jaskini. Sufitu nie widać. Dookoła leży pełno kamieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - SPIKE! - powiedziałem wstając po chwili. Szukam go wszędzie. Nie no, jak zginął to Twi mnie zabije... zapewne ma jakieś Succubuskie tortury w zanadrzu... SZUKAM GO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Po chwili zobaczyłeś, jak wygrzebuje się z kamieni niedaleko. Poobijany, ale cały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Cieszę się, że nic ci się nie stało - powiedziałem go sprawdzając dokładnie. Po skończeniu sprawdzania tłumaczę się... - Wiesz... nie wiem jaką mi Twi dałaby karę gdybyś był złamany... Succubuska... kara... to... - powiedziałem i spoglądam na niego. Długa zabawa, do wycięczenia jednej ze stron... wpatruje się we Spika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Wlepił wzrok w ziemię. Trochę ciemno. A gdzie wasze światełko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Kapuje... - Wybacz... nie odpowiednie - powiedziałem i dałem go na grzbiet... - To nie taka tragedia, że ona to Succubus... dobrze wiesz, jak one są traktowane w Equestrii. Nie przejmuj się... pomyśl o zaletach tego - powiedziałem do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Pokiwał. Potem zaczął przebierać kamienie. DoDookoła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Więc ja zaczynam też szukać. Gdzieś musi tu być ten duszek... Trzeba go znaleźć... i mieć nadzieje, że nie padł. Jak padł, to mamy przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Dookoła cisza.ŻŻylko tarcie kamieni. Nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Szukam jej. Albo nas zostawiła albo... padła... nie, może jest nieprzytomna czy coś... na pewno by nas nie zostawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Spike i ty przewracacie kamienie, ale nigdzie ani śladu świetlistego stworka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - Poszedł bez nas. Ruszajmy... chyba, że chcesz odpocząć - spytałem się, spoglądając na Smoka. Jak nie to ruszamy w dalszą drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Ty też jesteś z deka padnięty. On też. To postój. Nie macie jedzenia... Tylko klejnoty dla Spike'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Ja wytrzymam, bo wcześniej miałem posiłek od Twi i Night... więc wytrzymam. Jak odpoczniemy, to ruszamy na poszukiwania duszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Niedaleko był krótki tunel z kolejnym grobem. Miał liście, więc już tu była. Jest jeszcze dziura w ścianie w tunelu, którym spadaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts