Nightmare Napisano Czerwiec 11, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Nie uszkodzi. Gorzej z przedmiotem, w którym będziecie wodę trzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 jak mniemam do torby nie ma przyczepionego garnka, tak? No cóż, trzeba znaleźć... lub zrobić, coś co mogło by pomieścić tą wodę na ten czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 15, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Dookoła żadnego naczynia nie ma. Ale znaleźliście kilka luźnych kawałków lodu i kilka zamarzniętych drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Chyba że... Sauna... zaczynam jak opętany zbierać kamienie... a następnie ustawiam je w kupkę pod sercem. Następnie odwracam się do Twilight. - Zastosujemy to jak w saunie. Rozgrzejemy kamienie do cholernie wysokiej temperatury, a następnie polejemy wodą. Powstanie Para która powinna stopić lud na sercu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Pokiwała. Mały zaczął zbierać gałęzie i kawałki lodu, a Twi kamienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Dobra... ja szykuje miejsce pod sercem. Kiedy wszystko będzie gotowe, to mówię. - Przygotujcie się... nie wiem co tym razem na nas wyskoczy - powiedziałem i razem z Twi podgrzewamy kamienie tak mocno, jak możliwe tylko. Potem polewamy to wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Para wzniosła się w stronę serca, a kamienie niemal od razu straciły swoją temperaturę. Jednak to za mało. Musicie to powtórzyć kilka razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Więc robimy do skutku. Trzeba to zrobić, inaczej będzie źle z lasem... a bez lasu, Xylyn nie pożyje zbyt długo. Więc powtarzamy to do skutku... nawet kurwa przez wiele godzin jak zajdzie taka potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 W końcu lód na sercu pękł z trzaskiem. Usłyszeliście jakby grom w oddali, a ziemia zaczęła się gwałtownie nagrzewać. Gdzieniegdzie powstały szczeliny, z których buchała gorąca para. Stworek zaczął podskakiwać, was też zaczęły parzyć kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 - Wiedziałem - powiedziałem i daje stworka na grzbiet Twi. Ja z naszym ekwipunkiem. Następnie lecimy szukając wyjścia. Robi się niebezpiecznie. Jak tak dalej pójdzie to będzie problem... więc KURCZE SZYBCIEJ! Nie dotykać ścian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Lecieliście w górę w szaleńczym tempie. Zaczęły cię powoli boleć skrzydła. Do tego nie dało się oddychać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Nie mogę... nie uda mi się... jednak walczę... z całej siły... KURCZE MOGŁEM JEDNAK PODUCZYĆ SIĘ LATANIA U RAINBOW! Tak czy siak mimo iż walczę, to wznoszę się wolniej... tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Dusisz się. Twilight i stworek też. Nagle wypadłeś w górę przez tunel przypominający komin. Nie masz sił... Obudziłeś się z uczuciem naćpania obok Twi. Stworek siedzi na drzewie. Znowu w lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Leże wciąż... kiedy mam efekt podobny do "naćpania" ledwo mogę się ruszać. Ba, Orange zażartowała, że wyglądam wtedy jak martwy... chyba żartowała... tak czy siak, leże i czekam. Ale chyba... udało się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Twi śli. A ty widzisz kolorowe plamki, słyszysz muzykę... Ooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Więc wciąż czekam... ale powiem... fajne te plamki... takie miłe... kojące... muzyka też niczego sobie... mimo iż nie rozumiem jej w cale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Po jakimś czasie to się uspokoiło... A ciebie boli niemiłosiernie kręgosłup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Boli, ale... było warto. Więc obejmuje Twi jeśli jeszcze nie wstała i tak ją tule do czasu aż nie wstanie... jak zmienię pozycje to będzie lepiej. Tak czy siak czekam. Powinnien jeszcze jeden element zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Ale boli jak cholera. Do rego od strony stworka słyszysz jakiś miły dźwięk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Więc wstaje... i rozciągam się choć wiem, że będzie bolało jak nie wiem. Potem patrzę na Stworka. - Dzień dobry - powiedziałem do niego. No... jak Twi wstanie to idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Stworek nie zareagował, a ciebie powaliło na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 AŁ AŁ AŁ AŁ AŁ! TO BYŁ ZŁY POMYSŁ! To siadam tylko. Następnie czekam, aż Twi się obudzi, byśmy mogli siebie pożywić. Ah... jeszcze jeden element i do domciu... do wyrka... CUDO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Boli boli boli. Lepiej się prześpij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Więc tuląc Twilight. Zasypiam. Przyda mi się sen po tym co było przedtem... cholera, robi się coraz gorzej... ale bez Twi nie dam rady... inaczej bym nie narażał jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Obudziła cię... całująca Twi. Lub raczej liżąca ci twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts