KougatKnave3 Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Spoglądam na nią... z lekkim uśmieszkiem. - Mój piękny Succubus, głodny co? - powiedziałem dając się lizać. Śmiesznie... i krępująco... ale przy tym tak słodko. Czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Podskoczyła z rumieńcem. Chyba taki instynkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Uśmiecham się do niej. - Nie przeszkadza mi takie całowanie. W sumie... Parę razy robiłem tak tobie i night w nocy... Z czego raz mi się zdarzyło przed wizytą u gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Spojrzała na ciebie zdziwiona. Ale po chwili cię przytuliła, mrucząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Więc zaczynam ją namiętnie całować. Zaczynamy śniadanie. To jest życie... W sumie nawet nie żałuje że jest succubem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Zjedliście. Po jakimś czasie obudził się stworek. Wygląda na z deka przymulonego. Ale czas w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Więc ruszamy. Co mamy teraz do zrobienia? Jaki element nam się teraz trafił? I jaka próba nam się trafiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Teraz idziecie w stronę gór. Tam jest ostatnie serce, potem światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Więc ruszamy w drogę... czas uratować ten las i wrócić do domu i pospać z tydzień. DALEJ DRUŻYNA! GO GO GO! Spoglądam jak się ma Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Z nią wszystko ok. Po dwóch godzinkach dotarliście do kolejnych gór. Te są znacznie wyższe. Szczyt najwyższej góry niknął w chmurach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Więc... szukamy wejścia gdzie pewnie będzie jakiś test... ciekawe jaki tym razem nam się trafi. Więc możemy się dowiedzieć tylko w jeden sposób. Szukamy wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Wejście w góry, so much logic. Stworek ruszył, wspinając się po zboczu jednej z gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Więc zaczynam się wpisać. Muszę oszczędzać skrzydła na ewentualną ucieczkę. Więc wspinam się, i ewentualnie pomagam Twi jeśli nie daje rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Ona nie jest taka delikatna. Powoli pniecie się w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Więc wspinamy się. Jeśli się da to robimy chwilowe przerwy. Kiedy dojdziemy na górę szukamy wejścia/serca. Jeszcze to i następne... i koniec... i będę mógł zacząć szukać Xyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Nie trzeba. Na samym szczycie była dziura do wnętrza góry. Trzeba zrobić skok wiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 - Dobra... ja na pierwszy ogień - powiedziałem i skaczę. Więc czas wiary... skoku wiary. Jako pierwszy skaczę. Jak będzie czysto... to krzyczę, że można skakać... jak nie... to nic nie mówię, bo jebnę w ziemię z prędkością 100km/h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Wyhamowałeś tuż przed wielkim jeziorem lawy. Tuż pod twoimi nogami z magmy wynurzyła się skała. Wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Jeśli bezpiecznie... to na niej ląduje. - TWILIGH!! WEŹ STWORKA NA GRZBIET I LEĆCIE TUTAJ! UWAŻAJCIE NA JEZIORO LAWY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Obok ciebie właśnie uderzył w ziemię stworek. Wszystko z nim w porządku, nic mu się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 - Spoko!? - powiedziałem. Czekamy na Twilight i idziemy. Szukamy serca. Ciekawe co tym razem się z nim stało. Więc idziemy dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Ona zleciała sobie. Stworek po prostu skoczył przed siebie, a pod jego łapkami z magmy wynurzyła się skała. W ten sposób tworzył dla was drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) Więc idziemy dalej. Uważnie obserwuje otoczenie i jestem gotowy na wszystko co mogło by na nas wyskoczyć. Trzeba być czujnym. Więc idziemy szukać serca. Edytowano Lipiec 10, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 Po jakimś czasie dotarliście do ściany wulkanu. Stworek popędził po ścianie w prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Więc my przelatujemy tam gdzie nas prowadzi. - Jak myślisz... co się dzieje teraz w domu? - spytałem się Twi. Trzeba zabić tą ciszę. Nudno się zrobiło i ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts