Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Czyli rydwanowi... - Zapewne dwa dni - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Aha... jak myślisz? Będą tam jakieś problemy? - spytałem się jej. Tak jak ostatnio... powolutku się zbliżam nie zauważalnie, tak jak ostatnio. SUPRISE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Nie widzi tego. - Raczej nie powinno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 - To dobrze. - powiedziałem znów się przybliżając. Ach... uwielbiam wprowadzać innych w zakłopotanie. NA 100% wzięła kurwa swoją książkę. Prawda? Tak czy siak przybliżam się tak by być BARDZO blisko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Zauważyła i się lekko zarumieniła. A książki nie wzięła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Uuuu... czyżby zapomniała? Ok, więc czekamy i rozmawiamy aż dolecimy do miejsca przeznaczenia czyli stolicy Imperium Gryfów. Czas kurwa na rewanż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Dolecieliście. A tam smród, bród itd w biedniejszej części. W bogatszej burżuazja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Spoglądam na to zaskoczony, pomagając wysiąść księżniczce. Mam włączone Kamo, nie? To nie ważne... tak czy siak, spoglądam na księżniczkę. - Nie za dobrze tu mają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Kiwnęła głową, rozglądając się. Masz kamuflaż. Gryfy nie bardzo lubią podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc idę z Twilight, pilnując ją i rozglądając się dookoła. Matko... jaka tu bieda. Widać, że Gryfy raczej mają w dupie innych. - Nie podoba mi się tu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Kiwnęła głową. W jakiejś restauracji odbywało się przyjęcie. W uliczce obok siedziało gryfiątko i żebrało pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Jeśli mam jakąś Gryfią walutę, a na pewno dostałem to proszę Twilight by chwilę poczekała. Podchodzę do Gryfiątka i daje mu trochę kasy. - Proszę - powiedziałem do niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Skrzeknął coś z uśmiechem i pobiegł z pieniędzmi w stronę slumsów. Pewno do rodzinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Uśmiecham się w stronę odbiegającego Gryfka i podchodzę do Księżniczki i Reszty. - Możemy iść dalej - powiedziałem. Mam nadzieje, że nie wyda je na coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Raczej nie. Ale slumsy tutejsze są gorsze niż jakiekolwiek inne. A centrum miasta to miejsce pełne przepychu. Wygląda na bogatsze niż Canterlot. Idziecie sobie ulicą z Rydwanowymi. Taki spacerek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Wciąż nie mogę się napatrzeć na samolubność tych gryfów. Czemu w ogóle Equestria z nimi paktuje? - spytałem się niemal oburzony spoglądając na księżniczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Westchnęła w odpowiedzi. Po jakimś czasie dotarliście do wielkiego budynku. Serca całego imperium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Wieczorem się spytam. Więc idę z nią do sali tronowej i uważnie obserwuje wnętrze sali tronowej. Tak czy siak idę blisko księżniczki wciąż patrząc jak głupia jest ta "szlachta". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Tam wielka biesiada. Do sufitu jest przywiązany szkielet wiwerny. Całe pomieszczenie jest wielkie, głównie białe, pełne przepychu i złota. I różnych trofeów z bitew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Aż na miejscu mam ochotę przywalić każdemu z tutaj obecnych. Spoglądam na reakcje Twilight. Nienawidzę tego, że te gryfy są takie snobistyczne, aż rzygać mi się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Stara się zachować spokojnie. Zaraz podszedł do niej jakiś gryf, wyższy od reszty, z pasem pełnym odznak. Bez skrępowania objął klacz i zaczął coś do niej skrzeczeć po gryfiemu. Twilight ma zaklęcie tłumaczące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Irytuje się, ale nie dała mi znaku, to nie mam interweniować. Pewnie w ogóle nie zwróci na mnie uwagi, ale to nic... walnąłbym go. Zacząłem powoli gardzić tą ich szlachtą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Nie, nie jestem zainteresowana - powiedziała spokojnie Twilight. Gryf wyglądał na niezadowolonego z tych słów. Ale zaprosił was do stołu... Gdzie... Mięso... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Fuj... Idę kurczowo koło Twi, jak bym się ataku spodziewał. - O co chodziło, jeśli można spytać? - spytałem się cicho. Tak czy siak siadam koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 - W komnacie - szepnęła. Czyli potem powie. Gryfy skrzeczały, jadły mięsa tony i chlały litry alkoholu. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts