KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Siadam koło Twilight i biorę (jeśli jest) sałatki. Bo nie mogę jeść mięsa, nawet jeśli mogę gdyż jestem podmieńcem. Ale to by dziwne było Kuc mięsożerca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Są małe sałateczki. Nawet jakaś zupa się znalazła. A niektóre gryfy proponują wam wino. Nie zapominaj, że Twilight jest klaczą i otaczają ją pijani faceci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Dlatego nie będę pił i będę ją bronił własnym ciałem... od tego mi płacą, ale też będę bronił... bo nie pozwolę by jakiś pijak ją przeleciał. Więc jem i ewentualnie jedna lampka wina z Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Wiadomo, że Gryfy się znają na winie. Aż się zachciało jeszcze trochę wypić... Pół wytrawne, czerwone. Do tego bardzo dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Mi starczy... spoglądam na Twilight. - Jak co możesz się zabawić... jak co popilnuje byś nie wywinęła jakiejś głupoty - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Pokręciła głową. Woli zachować trzeźwość. Gryfy w końcu rozlazły się po budynku, a Najwyższy Gryf zaprowadził was do komnat. Twilight kompletnie ignorowała jego skrzeknięcia. Także to, że lekko klepnął ją po zadzie gdy zamykał za wami drzwi. Komnata jak pokój w 5 gwiazdkowym hotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Teraz już rozumiem co ci szeptał. Chciał ślubu czy TEGO? - spytałem się spoglądając się szukając jakiegoś miejsca dla mnie. Jak los mnie lubi wkurzać (albo mózg mu zapłacił) to pewnie nie będzie łóżka dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Obu - mruknęła. Jest podwójne łóżko i dwa mniejsze w osobnym pokoiku, dla rydwanowych. Którzy już śpią. Twilight poszła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc kurwa nie mam. Więc będę pewnie spał na jebanej Kanapie, bo wątpie by mnie Twi wpuściła do łóżka. Tak więc siadam na kanapie i czekam na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Twilight wróciła po paru minutach i wpełzła pod kołdrę. Ale nie zapominaj, żeś prywatny strażnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Dobranoc Twilight. Miłych snów - powiedziałem do niej ziewając. KURWA ZAJEBIE GRYFA KTÓRY MI NIE DAŁ ŁÓŻKA! Ale kurwa co mogę począć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 A w zamku wlazłeś jej do łóżka... Przecież masz do tego permisje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 W końcu powie "Za dużo korzystasz z tych dobrodziejstw" i mnie wywali. Innaczej będzie jak mnie sama zaprosi. Będą dwa dni i dwa noce, potem następnego dnia rano wyjeżdzamy. Więc początkowo, rozkładam się na kanapie i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Kątem oka zauważyłeś drobny gest. Twilight zasypiając, magią ułożyła poduszkę i lekko poklepała miejsce obok siebie. Chciałeś pozwolenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc bez sprzeciwów, delikatnie wskakuje do łóżka i zasypiam, starając się zbytnio nie zbliżyć, bo wiem, że mózg załatwi sprawę w nocy. Zgadłem, zboczeńcu ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Mózg na to: No co tyyyy... Nie ufasz mi? Hyhyhy... Obudziłeś się rano. Piekielnie głodny. Jeeeeść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Chodziło mi, byś ty przejął inicjatywę ale ok. Więc sprawdzam czy mózg się domyślił. A potem czekam na pobudkę Twilight... jak będzie tulenie i dodam o jedzeniu... miałbym ładny dom na księżycu... jeśli umie. Tak czy siak jeśli leże w nią wtulony to udaje, że śpię, a jak nie to czekam już obudzony aż wstanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Gorzej. Leżysz, tuląc ją, a ona leży na tobie. I śpi. Zauważyłeś na stoliku lampkę wina i pergamin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 No kurwa teraz nie mogę wstać, bo coś mnie trzyma... znaczy leży na mnie... znaczy... KURWA WIECIE O CO CHODZI! Udaję, że śpię i czekam aż się obudzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Po jakimś czasie zaspana Twilight zlazła z ciebie i poszła do łazienki. Zbyt zaspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Więc ja wstaję i sprawdzam co jest napisane na tym pergaminie. Sprawdzam też czy z wina coś wyciekło i czy są dwa kieliszki... jeśli tak... to chyba problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Jest jeden, dla Twilight. Na pergaminie jest godzina śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Więc czekam na Twilight. Jeśli będzie już pobudzona to... - Cześć. Nie wspomnę w jakiej się pozie obudziliśmy, więc przejdę do godziny śniadania... - powiedziałem i przeczytałem wszystko co jest tutaj na pergaminie. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Kiwnęła. A ty jesteś mega głodny... Tak jak wtedy, co całusy nie starczały. Za dziesięć minut $niadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 - No... śniadanie... za 10 minut. Jestem głodny - powiedziałem podchodząc do niej. Będzie musiało mi starczyć. Tak czy siak, sprawdzam jakiego mi da całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts