KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Możemy też zrobić tak. Może ją przeniesiemy w taki odcinek lasu gdzie będzie mogła żyć spokojnie. Poza tym kiedy ją uwalniałem dała mi słowo, że na kuca się nie rzuci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Kiwnęła niepewnie. - Można ją tam zamknąć z pomocą elementów - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Zdziczała i obraziła się na wszystkich... ona sądzi, że elementy chcą ją zabić za samo narodzenie się... ona mi ufa... - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Można też ją przenieść poza Equestrię... Do Changei lub Zebrici... Tam nikt nie będzie się denerwował, że zabija leśne zwierzaki - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Pogadamy z nią... - powiedziałem i idziemy szukać. Sprawdzam co robi Xylyn. Czy usiadła na grzbiecie, czy woli moją głowę. Nawet słodziutka jest... ale trochę za dużo tych warkoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Jest na głowie i plecie warkocze z warkoczy. ech. Weszliście do lasu. Cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Staram się ją nawołać jakość... - Musi gdzieś tutaj być... - powiedziałem szukając jej uważnie... trzeba pogadać. Kurwa... ona chyba stąd poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ale jak ją nawołasz? Nie znasz imienia. Wciąż słyszysz jak coś się wszędzie rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Mam nadzieje, że to nie DrzewneWilki - powiedziałem rozglądając się dookoła... kurwa... mówię Twi opis jak wyglądała itp i czy wie jaka to rasa stworzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Źrenice jej się zwężyły. - Do biblioteki - powiedziała, zawróciła i pociągnęła cię za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - WOW - rzuciłem i tak by Xylyn nie zleciała biegnę za nią do Biblioteki. - Jak mniemam wypuściłem diabła na wolność... tak? - spytałem się... z nieukrywanym strachem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Tak jakby - powiedziała. W bibliotece zaczęła wymieniać jakieś książki. Silk ledwo nadąża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc ja też szukam z pomocą Xylyn. Daje jej wszystkie ksiązki jakie potrzebuje. - Sądząc po twoim tępie... sprowadziłem na Equestrie POWAŻNE kłopoty, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Silk znalazł. Twilight otworzyła książkę na zakładce. Był tam obraz. Trzy stwory tej rasy co ta klacz. Dwa miały po dwie pary skrzydeł, ten na przedzie trzy. Po drugiej stronie były księżniczki. Zaklęciami robiły osłonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Siadam załamany na ziemi... co ja kurwa narobiłem... Te stwory zaatakowały Equestrie. Teraz wiem czemu ona chciała wrócić do Equestri... chciała się zemścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - To co robimy? - zapytała Twilight. Coś zrobić trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Trzeba... ją jakoś... powstrzymać... - powiedziałem wciąż załamany... ratując niewolnice... wypuściłem na wolność demona... co ja kurwa zrobiłem. Westchnąłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Ale jak... - zapytała. Też jest załamana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Można ją jakoś... wiesz... przekonać by na zaatakowała Equestrii. Wtedy to można ją przenieść na drugi najdalszy kraniec Everfree gdzie jest dużo zwierzyny... bo niestety musi coś jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Albo przenieść na drugi koniec znanego świata by nikomu nie zagrażała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Porozmawiam z nią... elementów urzyjemy jak będzie agresywna względem nas. Co o niej wiadomo? - spytałem się spoglądając na książkę z której czytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Na pewno, że jest bezwzględnym, żądnym krwi potworem - powiedziała Twilight. - Kiedyś istniało grono fanatyków, którzy wielbili jej rasę i składali jej ofiary. Najczęściej z Podmieńców - przeczytała na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Przybieram swój wygląd w gniewie... Xylyn pierwszy raz mnie widzi... ale niestety warkocze zostaną. - CO!? - spoglądam na książkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Podmieńce były wtedy uznawane za zwierzęta - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Westchnąłem. - Dobra... trzeba ją znaleźć. Jak się nawzywa jej rasa? - spytałem się spoglądając na Twi, a potem na książkę by sprawdzić jak się zwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts