Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Fy...Xo... Nie umiem tego rozczytać - powiedziała. Tam tak nabazgrane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na Silka... - Wiesz jak to się nazywa - pokazuje mu stwora. On powinien widzieć... mówił, że zna bibliotekę na pamięć. Czekam aż on wymówi tą nazwę a potem przekazuje ją Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Xontarobiloris Equus Materistum - powiedział Silk. Ojojoj... Język ci się połamie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Powoli i dokładnie mówię Twilight nazwę... następnie bierzemy mapę i z pomocą Silka staramy się wyśledzić "Typowe" miejsce na leże tego stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Na wyżynnych terenach, niezbyt zarośniętych, zazwyczaj podmokłych, ale niekoniecznie. Do tego musi tam być dużo zwierzyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Ile takich obszarów jest w pobliżu Everfree? - spytałem się Twilight. Będziemy musieli je przeszukać... a potem nakłonić jakoś Materi (tak ją nazywam) do opuszczenia tych okolic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Bagna... Tam, gdzie Shy wynosiła żaby... - powiedziała Twilight. Znalazła mapę. Dosyć daleko, ale gdy ona ma trzy pary skrzydeł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 TO może tam być w kilkanaście minut. - Dobrze... będziemy musieli się tam udać - powiedziałem i odwóciłem się do Xylyn. - Co twój kodeks mówi o chwilowym rozłączeniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Mam być z tobą ciągle - powiedziała. Twoja grzywa to warkoczyki. Zabrała się za ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Jeszcze rogaty hełm i będę wikingiem - powiedziałem chichocząc... - Dobra... trzeba zebrać zapasy i udać się tam. Ile nam to zajmie? - spytałem się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Kilka godzin w jedną stronę... - powiedziała. Trochę jedzenia trzeba wziąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Więc trzeba wziąść trochę zapasów... w tym coś dla mnie. Wziąłbym Night, ale nie chce jej narażać na "Gniew" tamtej klaczy... - powiedziałem myśląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie atakuje kucy - powiedziała. - Sam tak mówiłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Miejmy nadzieje, że posłuchała - powiedziałem po czym idziemy do naszego domu. - Zobaczysz jak mieszkam - powiedziałem do Xylyn. Jak będzie chciała to potem mogę jej zrobić taki "domek" na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie, woli spać na fotelu. Night cię zapytała, co to jest i skąd się tu wzięło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Opowiadam jej całą historie. O tym jak znalazłem ją w lesie, uratowałem... i potem jak się do mnie doczepiła... ale ja i tak zrobię dla niej ten domek, by miała wygodnie. - To też... najprawdopodobniej... Jedyna widziana Nimbatka od setek lat. Ostatni kontakt z ich rasą był zanotowany na 240 lat temu. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Night gapiła się na Xylyn, która pozowała jak do zdjęć. Eeee... Miałeś sobie zapasy załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Słuchaj... masz może ochotę na wycieczkę? - spytałem się. Następnie jej tłumaczę wszystko to co trzeba wiedzieć w tej podróży. Następnie oczekuje jej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Mogę iść - powiedziała. No to czas na wycieczkę. Pod namiot! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 No... czteroosobowa wyprawa. Ja, Night, Xylyn i Twilight... wycieczka moich koszmarów. Czemu? Bo będę sam na sam z Twi i Night... Xylyn powstrzymuje mnie od popadnięcia w paranoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Będzie ciekawie... To kiedy idziecie? Hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ja i Night możemy iść niemal natychmiast... kiedy może iść Twi? O Xylyn się nie pytam, bo wiem, że i tak pójdzie. Więc pakujemy prowiant, a ja na dodatek idę po pancerz i broń. Na wypadek Stworów z Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Twilight chce jak najszybciej. W drogę! Robi się ciemno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc idziemy... więc bieremy jeden namiot... ja i Night... a tu Suprise... Twi nie wzięła Namiotu... śmiałbym się... i rozpaczał... bo wtedy by mnie życie nie nawidziło by mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Tak, czy siak, idziecie. Po drodze dołączyła do was Shy. Idziemy na przygodę, przygodę, przygodę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts