KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Imponujące... - powiedziałem. A ja się kurwa bałem, że będę musiał wszystko naprawiać... tak czy siak czekam, aż skończy wciąż starając się niczego nie zjebać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Mówił wszystko z pamięci. Została mała, różowa książeczka. - Otwórz drzwi - powiedział Wilczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc zwalniam zasuwę i otwieram drzwi na oścież jak kazał. Ma większe tu doświadczenie więc się będę go słuchał. Tak czy siak czekam, na to co się wydarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Prywatny Dziennik Twilight Sparkle, górna półka w jej prywantnej biblioteczce - powiedział. Różowa książeczka wybiegła truchcikiem i zaczęła się wspinać po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Hmmm... - Ciekawą fuchę masz - powiedziałem wciąż pełniąc swoje obowiązki. Mam nadzieje, że nie będzie więcej takich nie porozumień... choć ten był dobry, to nie mam już ochoty już biegać za książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To nie robota, tylko zajęcie na nudę - powiedział z uśmiechem. Eeeee... Kto z nudów uczyłby się biblioteki na pamięć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Dobrze... ja tam z nudów gwizdzę, albo nucę... każdy ma swoje sposoby na nudę - powiedziałem wciąż łażąc i pilnując biblioteki by ktoś nie wszedł i ukradł czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nikt. Wilczek sprawdza katalog. Czyli mówi tytuł z pamięci książki, dodając "wystąp" lub półkę. Wszystkie książki są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 TO dobrze... pilnuje do czasu aż moja zmiana się skończy i idę do łóżka spać... zmieniając się z kimś kto mam nie zastąpić... no chyba, że tu jestem jedyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 W bibliotece jesteś sam. W nocy nie trzeba pilnować. Gdy rano się obudziłeś, czekała na ciebie miska płatków z mlekiem. Za godzinę zaczynasz zmianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Jedzenie... jak każde inne... wartę na wagę złota. Więc jem je ze smakiem, bo wcześniej się ograniczałem do nadgryzionej bułki i kilka łyków wody. Dobrze, że młodzież jest taka nie zdrowa... dzięki temu ja przeżyłem. Wiec siadam przy wolnym stoliku i sprawdzam ukradkiem czy ktoś się dosiądzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Niedużo tu strażników. Przyszli Rydwanowi i wzięli gotowe sałatki greckie. Jeden się dosiadł do ciebie. Przepraszam, ona. Czerwonogrzywa klacz o białej sierści. Ma różowe oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Witam się z nią, lekko zdziwiony, że ktoś postanowił usiąść. Prawda, miałem nadzieje, że ktoś się dosiądzie, ale nie spodziewałem się, że się spełnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Smacznego, rzuciła ziewając. Zabrała się za sałatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Jestem Feather Wing. Nowy tutaj - powiedziałem spoglądając na nią jedząc oświankę... kurwa... zajebiste. Nie będę za wiele mówił o swoim wcześniejszym życiu... BO KTO BY POLUBIŁ STRAŻNIKA KTÓRY BYŁ BEZDOMNYM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) - Nowy? Jak sobie radzisz z ganiającymi książkami? - zapytała. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Początkowo wkurzające... lecz po chwili nawet zabawnie było... - powiedziałem z uśmiechem spoglądając na klacz... zaczynam odzyskiwać dawny charakter... ale znając życie, zaraz los mi czymś dowali i znów stanę się bezmózgim brutalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ja tam pozabijałam półki deskami na dzień by był spokój - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Można to łatwo obejść jeśli się zapamięta lokalizacje tych książek... słuchają rozkazów jak "Książka "Bla Bla", półka 3, wystąp". Za godzinę mam znów tam wartę. A ty? Gdzie masz przydział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Pomysłowe. Teraz idę spać. Księżnicka w nocy chciała wracać - powiedziała i odniosła pustą miskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc "Koń Pociągowy" Aha. - Więc pewnie sporo tutaj zasłynęłaś... ja nie spodziewam się, że gdzieś wyżej wyjdę... - powiedziałem. Nigdy mi się niczego nie udało osiągnąć i wątpię by się udało tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ziewnęła i położyła się do łóżka. Zbroja, włócznia i do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc biorę do kopyt zbroję i wkładam na siebie włócznie... nie wróć. Wkładam ZBROJĘ, i Biorę do kopyt WŁÓCZNIE... następnie idę do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Wchodząc wypuściłeś Poradniki dla początkujących zielarzy. Znowu piekło. A Silk sobie siedzi na żyrandolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Pocieram kopyta... - Druga runda, co? CHALLENGE AKCEPT! - powiedziałem i "walczę" z nim by ogarniać chaos widocznie zadowolony... naprawdę fajne urozmaicenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts