KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Sprawdzam ile jest namiotów. Jeśli tylko ja i Night pomysleliśmy o swoim namiocie to mnie kurwica strzeli. Dobra... sprawdzam i spędzam czas na poznawaniu Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Shy zabrała też. Weszliście do Everfree. Zrobiło się ciemno, a ty zacząłeś czuć głód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc informuje o tym Night. Więc wychodzi na to, że Twi będzie prędzej z Fluttershy spać... spoko... Więc idziemy i jak będzie czas to robimy postój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 No to nocka w namiocie. Po drodze Night cię przytulała i całowała. Pomogło, w końcu rozbiliście dwa namioty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc sprawdzam kto do którego wchodzi. Siadam po środku i mówię, że popilnuje. By funkcjonować praktycznie potrzebuje miłości więc nie muszę tak jakby spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Kiwnęła, przytuliła cię i zasnęła. Twi i shy śpią w drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na Xylyn. Czy poleciała do naszego namiotu, czy siedzi tu koło mnie (lub na mnie). Jeśli jest tutaj to spoglądam na nią z uśmiechem. Dobrze, że nie przeszkadza jej moja Podmieńcza forma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Siedzi i plecie warkoczyki w twoim ogonie. Gdy skończyła, położyła się na twojej głowie i usnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc robię to czego się nauczyłem. Siedzę w bezruchu i nasłuchując dookoła pilnuje obozowiska... czyli w stan czuwania wchodzę. Przez jakiś czas po obudzeniu klaczy też taki pozostaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Rano znowu byłeś głodny... Jeszcze kilka godzin i będziecie na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Więc kiedy się obudzą, mówię krótkie "Dzień Dobry" wciąż przybity, za zbesztanie za to, że kurwa chciałem dobrze. Nikogo pewnie nie będzie to obchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Night i Twi zauważyły. Obie cię przytuliły. Shy bada drzewa i zwierzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Westchnąłem mając Xylyn na głowie. Powoli wstaje. Zbieramy namioty i krótkim "w Drogę" idziemy. Bycie dobrym w tych czasach raczej nie jest mile widziane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Po jakimś czasie dotarliście na bagna. - Ale śmierdzi... - skomentowała Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - No... - zatkałem nos potem szukam czystego... zaraz. Wzbijamy się w powietrze i lecimy nad ziemią... ja uważnie patrzę w dół czy coś się na nas nie czai... wciąż przybity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Zauważyłeś gdzieś czarne pióra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na nie. I zaczynam analizować je czy należą do tej klaczy czy nie... jak tak, to mamy trop. Wciąż jestem przybity i strasznie cichy. Staram się sprawdzić gdzie może się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Gdy się zbliżyliście do piór, zauważyłeś latającą między drzewami klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Widze ją - powiedziałem i staram się ją zawołać. - HEY! TO JA! FEATHER WING! - wrzasnąłem do niej by jakoś tutaj podleciała... nie powinna nas zaatakować... w końcu obiecała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Skryła się wśród drzew. - Czego chcesz?! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Chciałbym ci zaoferować lepsze miejsce... z tego co słyszałem to na północnej części Everfree są dobre bagna i wszystko co potrzebne do życia twojemu gatunkowi... ponadto, nie ma tam ani jednego kucyka więc nikt ci nie będzie wchodził w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) W powietrzu rozległ się przerażający ryk. Z pomiędzy drzew wyszła ta klacz. Obok niej zatrzęsły się krzaki. Za wami też. Na lewo, na prawo... Wszędzie. Twilight skuliła sięze strachu. Shy zamarła, Night zblad£a, a Xylyn ukryła się pod twoim skrzydłem. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Kurwa... brak drogi ucieczki... - Coś się stało? - powiedziałem przygotowując się na jej atak. Słucham następnie co mówi... jeśli zaatakuje to nie zostanie nic innego jak walka. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Była w pozycji gotowej do obrony. Zauważyłeś postaci wyglądające z mroku. Wyglądają jak ta klacz. Tylko inne barwy grzyw. Nie odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na to... opuszczam broń... dzieci? - Czy to są... twoje...? - spytałem się i kompletnie mi szczęka opadła... no to kurwa pięknie. Teraz już wiem czemu taka agresywna... ale... jak ona się kurwa rozmnożyła... musi być jeszcze jeden dorosły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts