Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Albo po prostu nie chce latać w nocy. Może śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Więc powoli się kładę... wcześniej pisząc List do Twilight, która powinna teraz dochodzić... że zostaję tu na noc, czekając na Samca Alfa. Przy okazji upewnię się rano czy dzieciaki będą już nagrzane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Rano dzieciaki dalej siedziały w cieple. Najwyraźniej klacz dorzuciła w nocy do ognia. Jeden z małych powiedział, że poszła polować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Kiwnąłem mu głową. Wyprostowuje się i sprawdzam czy jest odpowiedź od Twilight. Jeśli tak, to czytam, a jeśli nie to czekam, aż się Xylyn obudzi, albo wróci Samiec Alfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Po jakimś czasie wrócił z klaczą, która trzymała w zębach zająca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Więc spoglądam na niego z oczekiwaniem. Czy się zgodzi przenieść tereny łowieckie, czy woli uporczywie przy obecnych być i narażać się na atak. Czekam na jego odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Mieszkają tu, ale polować będą tam. I tak dalej wam nie ufa. Żadnym kucom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Więc na dowidzenia informuje o pomocy dzieciakom. Następnie macham do klaczy i delikatnie biorę na kopyta Xylyn i lecimy do domu. Jak słodko wygląda jak śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Po drodze się obudziła i zaczęła narzekać na ceny babeczek. Wieczorem dotarliście do domu. Domu Night i twojego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Lol było przecież rano jak wychodziłem... spoko, nie wnikam. Więc proszę Xylyn bo poleciała do Twilight i przekazała jej wiadomość, o wykonaniu zadania. Następnie wchodzę do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Długa droga. Z postojami. W domu zastałeś Night, która dziwiła się, czemu jedzenie w książce kucharskiej jest zielone, a te jej szare. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Spoglądam na to... - Mogę się spytać jakim cudem się nie zatrułaś? - spytałem się lekko zaszokowany. Potem podchodze i ją całuje czule. Otwieram okno by Xyl miała jak wlecieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Robię tak jak jest w książce... - powiedziała po pocałunku. Ominęła kilka kroków i pomyliła kilka składników... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie omijaj niczego... zresztą widać co się dzieje wtedy - powiedziałem. - Masz poduszkę 3... tak? - spytałem się. Jeśli tak do daję ją na fotelu razem z kocem by miała się jak okryć. - Będę musiał jej zbudować potem coś na ścianę by miała własny kącik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Xylyn już zadowolona i zasypia w ciepełku. Sweet. Night znowu ćwiczy... Raczej nie zwali pomidorówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Aż podchodzę i biorę ją za kopyta, tak stając za nią. Następnie, jak laleczką kieruje ją by nauczyć ją chociaż łatwego dania. Jaka reakcja i skutek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Kanapki umie. Pomidorową z proszku od teraz też. Do tego sałatka i słaby vinegret. Coraz lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Więc po skończonej nauce puszczam jej kopyta i odchodzę kawałek, by się mogła wydostać. Następnie jemy śniadanie, a przed Xylyn cichutko daje Ciasteczko sprawdzając jak długo potrwa zanim wyczuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2014 Ułamek sekundy i zjadła. Night cię przytuliła po jedzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) Odwzajemniam. - Wiesz... cieszę się, że ciebie spotkałem- powiedziałem po czym się położyłem. Spoglądam na nią z uśmiechem. Chciałbym z nią spędzić resztę życia... i z Twilight... i z Psychologiem bo mojemu mózgowi już odwala. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ja też się cieszę, że ciebie spotkałam - powiedziała wtulona w ciebie. Mrrrr.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc obejmując ją maksymalnie do ciała, zasypiam. Cieszę się, że mam taką klacz jak Night. Nie obchodzi mnie jej zez... według mnie, nawet to jest urocze. Tak czy siak, też fajnie, że mam takie przyjaciółki jak Rarity i Twilight... choć trochę sytuacji z Twi się boje... mój mózg coś odpierdala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Twój mózg się w niej zabujał, co ty mówisz, że nie wiesz, o co chodzi... Ziew... Zzzzz... Obudziłeś się rano. Dookoła cisza, reszta jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 A skoro mój mózg to ja... to znaczy, że... o kurwa... no to kurwa mam przesrane. Jedynie co mogę w tej sprawie zrobić, to modlić się... by nie doszło do bycia z nimi dwoma sam na sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 To się módl, ale raczej nie pomoże. Będziesz dalej tak leżał? Czas na śniadanku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts