KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wstaje i robię kanapki dla Night, i ciasteczka dla Xylyn. Potem kładę je na stole. W kalendarzyku sprawdzam czy będą jakieś wyjazdy z Twilight. No... ciekawe gdzie będzie następny... jak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Następny za dwa tygodnie do Canterlot... W sprawie zabójstwa króla gryfów... Ojojoj... Detektywi nad tym pracują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Cii... nic nie widziałem. Tak czy siak czekam, aż Night się obudzi... w między czasie sprawdzam czy mamy materiały na ten domek dla Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Macie trochę. No to budu budu, ale jakiś przestronny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Taki by miała troszkę miejsca... więc tak... dwupiętrowy, dół będzie do jej udekorowania, a góra to będzie takie mini łóżeczko dla niej z sporym kawałkiem koca by mogła się przykryć i taką mini poduszeczką. Potem udekorujemy jej "salon". Kiedy będzie gotowe to staram się to przybić do ściany zanim się ona obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 To se przybijesz taki domek... Albo powiesisz pod sufitem, ale wtedy będzie rzucało, albo postawisz na ziemi. Za duży na powieszenie na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 To jakoś go kompresuje tak by mógł się zmieścić na ścianie... czuli szerokość, więc na lewo sypialnia, a na prawo salon i wejście. Czy teraz będzie plasować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zmieści się na ścianie, ale jest za duży, więc spadnie... Już prędzej postawić go na jakimś stołku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Pie***** dorabiam nogi jako podpórki do ziemi, a resztę przybijam do ściany. Jeśli to już nie pomoże, to kurwa poddaje się. Czy to łaskawie zadziała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zadziałało. Pod tym można jeszcze dorobić dziurę w podłodze, wypełnić wodą, a brzegi obsypać piaskiem i dosadzić drzewka bonsai... Będzie plaża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wątpie by się Night zgodziła... ale dla pewności się spytam teraz. Jak co szykuje się na sen na kana.... znaczy na ziemi bo kanapa to nasze łóżko. Tak więc Night powinna się pierwsza obudzić więc sprawdzam jaką opinie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Kanapa to nie wasze łóżko, bo ona ma łóżko wsadzane w ścianę, a łóżko jest waszą kanapą. Powiedziała, że taki plażowy domek, to możesz jej zrobić za domem, na zewnątrz. A Xylyn ogląda sobie. I idzie nazbierać materiałów na mebelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc chwilowo nie będzie można zrobić jej baseniku... tak czy siak, za chwilę idę do pracy. Więc siadam. - Co zamierzasz dziś robić? - spytałem się Night. Xylyn pewnie ze mną poleci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Pójdzie i zacznie zbierać niepotrzebne zamkowi rzeczy. Wiesz, zużyte firanki itp. Night teraz będzie kombinować z itemkami różnymi. Czytaj - robić swoje wynalazki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Spoko... ja podchodzę i sprawdzam jak wyglądam z tym Gazylionem warkoczy... serio, dokleić rogi do hełmu i będę jak wiking. Choć... trochę dziwnie się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 To porozplątuj... Wyglądasz mega komicznie. Każdy padnie... Ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Ale nie chce zrobić Xylyn przykrości... ponoszę przez jakiś czas, a potem zmienię na stary styl. Więc przywdziewam zbroję i sprawdzam jak wtedy wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Mega dziwnie... Jak klacz. Tylko kształt pokazuje, żeś ogier. No to połaziłeś, wszyscy się brechają. Twilight chichocze tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ha ha, bardzo śmieszne - powiedziałem z uśmiechem do Twilight. - Podobno Król Gryfów nie żyje... co o tym sądzisz? - spytałem stając koło niej. Tak btw gdzie jesteśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) W bibliotece. Xylyn szuka niepotrzebnych materiałów. Silk uprzejmie podsuwa jej jakieś rzeczy, które ktoś kiedyś zostawił w bibliotece. - To bardzo dziwne... Ale biorąc pod uwagę, że miał tak bardzo rozwinięty handel niewolników w kraju, to raczej w końcu by się zdarzyło. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - W sumie... to właśnie niewolnica zrobiła... - powiedziałem. - Ta klacz co z nią paktowaliśmy. Kiedy ją uwolniłem spod wpływu króla... nieoczekiwanie i nagle rzuciła się na niego... wyobraź sobie najgorszy horror i pomnóż to przez 100... taki był widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wzdrygnęła się. - Trzeba to powiedzieć Celestii - rzekła. Ale ty wypuściłeś tą klacz... Jak ją nazwałeś? Materi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Na pewno? Znając Celestie ona pośle, żołnierzy. Poza tym Gryfy wyślą tu armie, albo każą MNIE oddać, bo byłem w tamtym pomieszczeniu i ja. Pomyśl. Na kogo odpowiedzialność spada w punkcie widzenia Gryfów? - spytałem się spoglądając na nią. Oczywiście... kurwa na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - To co mamy zrobić? - zapytała. No właśnie... Albo powiecie jak trzeba, będzie łagodna kara dla ciebie, Celestia was ochroni, ale za to na Materi i rodzinkę spadnie armia Celki... Albo zachowacie, w końcu się dowiedzą i wszyscy oberwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie wiem. Na nawet nie zdążyłem zareagować... nim zdążyłem się ogarnąć ona już skończyła. Jednak Gryfy będą mieli to w dupie. Będą żądać wydania mnie, albo zaatakują. A znając Celestię by zachować pokój... będzie musiała mnie oddać - powiedziałem ze spuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts