Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ej, może za pół godziny? Muszą rozprostować strony - powiedział wilczek. Ale zdążyło kilka wybiec z biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc staram się je jakoś zagonić do biblioteki by się nie rozlazły i nie wpadły na służbę i resztę straży. I MODLĘ SIĘ BY KSIĘŻNICZKA TEGO NIE ZOBACZYŁA... jak tak... to dostane bana na życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ostatnia w komnatach księżniczki. Twilight śpi, a dookoła niej gania podręcznik do ginekologii. ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 HIK! Wait a Sec... czy przy drzwiach nie powinna być straż? Sorry, nie wiem jak jest dzisiaj, ale za młodu przy drzwiach do sypialni księżniczki było minimum 2 strażników. Dobra... raz kozie śmierć... SILENCE MODE ACTIVATED! Wchodzę i staram się złapać tą książkę bez budzenia księżniczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Śpią, bo pilnowali jej całą noc. Zamek jest patrolowany. Twilight śpi, a ty dookoła niej gonisz książkę do ginekologii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 JAK NAJCISZEJ STARAM SIĘ JĄ ZŁAPAĆ BY NIE OBUDZIĆ KSIĘŻNICZKI! Jak mnie przyłapię, to wrócę do domu w uliczce... nie mam ochoty tracić tej posady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 W końcu złapałeś i zamarłeś. Nie, tylko się przeciągnęła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc wracam do biblioteki - Tobie już wystarczy... - powiedziałem i zatkałem kopyto. POWIEDZIAŁEM TO NA GŁOS! Wychodzę, zanim spojrzy w moją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Cisza. Nie obudziła się. Fiuuuu... Książki już wracają na miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc wracam z książką do biblioteki. FIU.. nie obudziłem Księżniczki... nie wywalą mnie z roboty... wszystko jest Cacy stuk stuk... wracam do biblioteki i daje go Silk'owi. - Prawie obudził Księżniczkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - ZNOWU - dodał. - Charakter książki zależy od tego, co ma w sovie napisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - TO ja wole nie wiedzieć, co tam jest napisane - powiedziałem podając mu ową książkę. Następnie idę pilnować biblioteki. Heh... czas na resztę nudnej pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Co jakiś czas jakiś słownik latał dookoła ciebie. A tu około piętnastej weszła KSIĘŻNICZKA! Baczność! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 BACZNOŚĆ i salutuje... teraz najgorsza część roboty. STAĆ NA BACZNOŚĆ AŻ NIE PÓJDZIE. A skoro ta księżniczka słynie z Godzinnych posiedzeń w bibliotece... mam przesrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Powiedziała tytuł i półkę jakiejś książki. Dopiero Silk to powiedział to się udało. Twilight siedzi w Bibliotece na poduszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Więc stoję... ciekawe co czyta... kiedyś lubiłem czytać... teraz już nie... bo nie mam książki. Gdybym miał, i mógł coś wypożyczać stąd to bym się cieszył... tak to jest kolekcja Księzniczki... więc nie mam prawa. Stoję i pilnuje, okazjonalnie łażąc i sprawdzając teren... trochę ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Po jakimś czasie wybiła dwunasta. Twilight wyszła z biblioteki. Książki zaczęły wyskakiwać z półek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Aha... nie dziwie się, żadna znana mi księżniczka nie jest taka przyjazna i nie mówi "Cześć" do strażników... nawet nowych... ja w międzyczasie ganiam za książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Stałeś na balkonie, a ona na górze, więc trochę nie bardzo by cię zauważyła. Silk ciągle był obok niej i się do niego słowem nie odezwała. Książki uciekają przed tobą, a wilczek się śmieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Więc z widoczną radością, znajduje jakieś zabawne sposoby by je łapać... Urozmaicenie takiej roboty to skarb w dzisiejszych czasach. Kocham tą robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 W końcu skończyła się przerwa książek na bieganie i Silk rozesłał je do półek. Coś dawno nie wychodziłeś na miasto... Do tego chyba kasa ci wpływa do skrzyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Niech wpływa... Jak skończy się moja warta to wtedy pójdę... ciekawe jak ma się ta ZBP (Zdradziecka Biała Pizda). Spotkanie z nią to ostatnia rzecz jaką bym chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 O wilku mowa... - Twilight? - Rarity! Witaj! Usłyszałeś na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Podnoszę ucho. Na zewnątrz: Wewnątrz: RADZĘ NIE WCHODZIĆ TUTAJ! Edytowano Grudzień 10, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nie weszły. Gadają na zewnątrz. Powoli robi się ciemniej na zewnątrz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts