KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - U gryfów? - Spytałem się z niedowierzaniem. - Ja zawsze marzyłem by zobaczyć Kraj Wiśni... może tam pojedziemy? - spytałem się mojej grupy. Następnie biorę papier i piszę List do Twi... by wylądował w jej sypialni. "Twilight... Mówię to z cieżkim sercem. Ale dziękuje ci za to, że wspierałaś mnie, i że byłaś dla mnie taka bliska. Ale muszę niestety odejść. Postanowiłem, że pojadę uratować te małe, bo na 100% porwały je gryfy, a po takiej akcji, w Equestrii nie będę już mile widziany. Mówiłem ci kiedyś... że prędzej czy później odejdę... Wolę wylądować na gilotynie niż zostawić tamte dzieciaki na pastwę losu. Ostatnia prośba jest taka byś nie zdradzała lokalizacji Leża tamtych stworzeń. Żegnaj. Feather Wing" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie jedzie tam pociąg. U gryfów można być tymczasowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie mówię, że pociągiem pojedziemy do Kraju Wiśni. To co teraz robię sprawia, że mogę być wrogiem publicznym w Equestrii i Gryffoni. Dlatego chce byście zostały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jadę z tobą - powiedziała Night. - Ja też! - dorzuciła Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jesteście na pewno gotowe na to, że prawie w 100% nie będziemy mogli tutaj wrócić? - spytałem się spoglądając na nie. Teraz ostatnia szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Xylyn kiwnęła. Night przełknęła ślinę i poszła w jej ślady. Pociąg ndjechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc najprawdopodobniej po raz ostatni spoglądam na zamek Twi. - Żegnaj - powiedziałem cicho, i wsiadam do pociągu. Teraz trzeba będzie opracować jak uwolnić dzieciaki. Biedota pewnie widziała. Oni powiedzą wszystko za kasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Za kilka godzin dotrzecie. Pewno wieczorem. Night jest śpiąca, bo jest czwarta rano, więc wtuliła się w ciebie i usnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc obejmuje ją, następnie spoglądam na Xylyn. - Znasz miejsce tam, gdzie moglibyśmy ostać? - spytałem się jej. Na pewno ona wie... w końcu tyle widziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Właściwie, to ty jako Changeling możesz zamieszkać w Changei... - zaproponowała. Też fakt. Nie jest jakoś hiper mega daleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Tak samo jak Kraj wiśni... - Raczej nie... nie to, że mam coś do podmieńców... ale wiesz. Nie za przyjaźnie się spotkaliśmy. Poza tym... w więzieniu jak byłem to był tam pewien Wędrowiec z Kraju Wiśni. Jako jedyny mi uwieżył i powiedział, że gdybym potrzebował pomocy... mogę do niego przyjść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jak mu było? - zapytała. Ziew. Słońce wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Lin-Shang. Jest Kapitanem Straży tamtejszego lorda. Tamtejsza wieś jest lekko zamieszkała, ale mówił, że nie ma nic tutaj potwornego itp... Ta wioska nazywa się Shinsui Fīruzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Się znajdzie - powiedziała. Ziew... Spać ci się chce... I jeść trochu. .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Jak się obudzę... całuje na dobranoc Night by się przy okazji pożywić a następnie kładę się... - Dobranoc, Xylyn - powiedziałem. Staram się we śnie utrzymać formę ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Obudziłeś się grubo po południu. Night już się obudziła i je jabłko, oglądając krajobrazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Niepostrzeżenie ją całuje w policzek. - Dzień dobry - powiedziałem do niej. Sprawdzam czy Xylyn śpi. Co do decyzji odejścia... sprawdzam przy okazji, czy jakiś list od Twilight jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Jeszcze nie ma. Xylyn śpi. Night cię przytuliła. Trochę lepiej, ale za mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Potem się jakoś pożywię. - Shinsui fīruzu. To miejsce gdzie się potem udamy. Podobno miła mieścina... i mam tam przyjaciela który może mi załatwić pracę strażnika. Więc nie będzie problemów. Jak napiszę do niego to może nam nawet przygotować domek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Kiwnęła. I znowu traci papiery i swoje wynalazki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - No ej... jeśli ci to odpowiada, to potem po nie wrócę... może nawet Twilight przyśle je w następnym liście. Myśl pozytywnie... wszystko będzie dobrze - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Uśmiechnęła się. Przytuliła cię. Zaraz dotrzecie na ostatnią stację Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Więc po raz ostatni spoglądam na te tereny. Może kiedyś wrócę... ale mało prawdopodobne to jest. Obejmuje Night i czekam na wiadomość od Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Tylko trzy znaki były w tej wiadomości. Średnik, kreska nisko, średnik. So sad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Wyciągam kartkę i piszę. "Wybacz mi... po prostu tak będzie lepiej. Co do tego ogiera co go miałaś na oku... to życzę ci, by ci się z nim udało. Jeśli kiedykolwiek będziesz w okolicach Shinsui fīruzu, w Kraju Wiśni... to spodziewaj się mnie tam na ulicy. Mam tam przyjaciela i załatwi nam zakwaterowanie. BTW, możesz przesłać kartki powieści Night? Smuci się, że będzie musiała od nowa zaczynać. Uśmiechnij się... może się jeszcze kiedyś spotkamy." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts