Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Wysłane. Po odjeździe ze stacji dostałeś pudełko pełne kartek. Załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Jest jakaś wiadomość do tego? Jak tak to czytam. Potem zmierzamy do Stolicy Gryfów. Tam ja już w postaci innego ogiera szukam informacji u biednych na temat tych gryfów i tego towaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Niedługo będzie wystawa rzadkich zwierząt połączona z aukcją. Tyle się dowiedziałeś za jedną monetkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dam mu 10 jak powie za ile dni. Jeśli jutro, to będę miał czas się dowiedzieć gdzie są te klatki. A wtedy będę mógł je uwolnić. Więc co wiedzą biedacy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Za trzy dni w sentrum miasta. To je info od jakiejś gryficy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Kiwam jej i daje jej 5 monet ekstra. Więc idziemy do jakiegoś hoteliku i tam się kwaterujemy. Następnie siadamy w pokoju. - Za 3 dni będzie aukcja. Wątpię, że mam tyle pieniędzy by wykupić źrebaki, więc trzeba będzie je wykraść. Jeśli nie zmienili zbytnio zachowania, to będzie można to zrobić w nocy kiedy Gryfy mają ostrą popijawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 To wygląda jak tokijski hotel, czyli pokój dla dwóch osób jest mega ciasny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Na razie wystarczy. - Night... zostaniesz w Hotelu. Ja i Xylyn pójdziemy w nocy na przeszpiegi... będzie trzeba zlokalizować miejsce gdzie mogą być klatki. Najprawdopodobnie w magazynie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 I tak idzie z tobą, bez dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Nie chce by coś ci się stało. TO nie potrwa długo kochanie... obiecuje - powiedziałem spoglądając na nią... nie chce by ją złapali. BO byłby wtedy problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ona i tak idzie z tobą, niezależnie od wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Westchnąłem. - Tylko BŁAGAM... nie daj się złapać. Jak chociaż jeden z nas się da złapać... będzie po ptokach. Dobra? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Kiwnęła. No to w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Więc czekamy do wieczora... następnie idziemy do magazynów. Mam kurna nadzieje, że będzie wszystko z nimi dobrze... potem podejdziemy bliżej granicy Equestrii i wyślemy do Twi wiadomość, i poczekamy na Klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Problem. Tylne wejście jest obstawione przez nachlanego gryfa, który mówi "królestwo za klacz lub gryficę". Z przodu nie są pijani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Zaczynam myśleć. - Więc trzeba znaleźć kogoś, kto by się nim zajął. Najlepiej na długo - powiedziałem zamyślony. Night nie wyślę, to pewne. Xylyn nie jest ani tym ani tym... trzeba będzie znaleźć kogoś innego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Każda klacz czy gryfica zajmie go, jeśli dostanie za to pieniądze. Ale raczej kasą za bardzo rzucać na prawo i lewo nie możecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Innego wyboru nie ma. Przecież nie poślę w jego "objęcia" Night. Poza tym, zbytnio nie wydawałem kasy więc mogę sobie pozwolić. Więc jeśli będzie mnie też stać na bilet, to idę zapłacić jakiejś Klaczy lub gryficy by się nim zajęła... odciągnęła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Niezbyt dużo kasy poszło. Ale za to droga do magazynu wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc wchodzę. Skoro Xylyn taka mała i trudna do wykrycia... - Dobra... Xylyn stoisz na warcie i pilnujesz czy ktoś idzie. Ja i Night poszukamy młodych - powiedziałem i robimy swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Tu są klatki na klatkach z różnymi mega rzadkimi stworzeniami. Znalazły się nawet gacki z dwoma parami skrzydeł. Po prostu raj dla zoologa, albo Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 ... - Mam pomysł. Co ty na to by wypuścić WSZYSTKIE stworzenia? - spytałem się uśmiechając się z szatańskim uśmiechem. Zapanuje chaos... kocham to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Night kiwnęła głową z uśmiechem. Tylko radzę nie wypuszczać smoków pierwszych, bo wam magazyn spłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc wpierw wypuszczamy dzieciaki które mamy uwolnić. Informujemy też Xylyn. Następnie po uwolnieniu dzieciaków, i trzymając się blisko siebie... puszczamy wszystko co się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 I zaczął magazyn płonąć, podłoga pokryła się wodą, wszędzie były skrzydła, łapy, kopyta, ogony... Masakra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts