KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc z dzieciakami wybiegamy. Pytam się czy umieją latać. Jak tak to wzbijamy się w powietrze i lecimy w stronę gdzie obiecałem, że przyniosę dzieciaki. Jak dobrze pamiętam będzie tam już klacz czekała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Dotarliście. Klacz zaraz przytuliła wszystkich. Podziękowała po dłuższej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Nie ma za co... chodź widzimy się po raz ostatni. Sprzeciwiliśmy się "Władczyni" by je uratować, więc wątpię, że będziemy mile widziani w Equestrii znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Upewniła cię, że zawsze jesteś mile widziany na bagnach. Następnie odleciała z małymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Podziękowałem i następnie wybieramy się w podróż. Ciekawie będzie mieszkać z dwunożnymi Lisami. Tak czy siak, prowadzę ich do miejsca o którym ich mówiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Dosyć daleko... Noc jest, a wy chcecie tam na piechtaka pędzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Wpierw spędzimy tu noc... bo wątpie, że do miasta wejdziemy jak tam jest MONSTER PARTY! Więc siadamy i odpoczywamy do rana. W między czasie pytam się, czy wie o jakiej osadzie mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Xylyn wie, a Night nie. Ona nawet nie wie, gdzie teraz idziecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Przecież mówiłem kurwa w pociągu... tak czy siak, PRZYPOMINAM jej o Shinsui Fīruzu, miejscu gdzie będziemy mogli spokojnie żyć, bo nikt tam nikogo nie ocenia po wyglądzie. Mam tam załatwiony stary dom... podniszczony co prawda, ale ma zajebisty widok. Lin-Shang, podobno jest Daimyo tamtych ziem (Daimyō zarządzali całymi wioskami i miastami, a do dyspozycji mieli własne oddziały samurajów.), więc jeśli to prawda, to mam znajomośći. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Ziew... Spać wam się chce... Jesteście pod jakimś drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc obejmuje Night ( i Xylyn ewentualnie) i zasypiam. Śpię czujnym snem bo jesteśmy na terenach gryfów. Tak więc trzeba być ostrożny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Obudziliście się późnym ranem... Przydałby się prysznic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc idziemy i sprawdzamy po drodze czy jest jakaś rzeczka lub jeziorko... jak tak to się w niej kąpiemy. Robimy też tam krótki biwak i jemy śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Mało macie tego śniadania. Jakieś kanapki i ciastka dla Xylyn. Zjedliście, wykąpaliście się i co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Idziemy w drogę. Po drodze jak będą jakieś jadalne owoce to je biorę do plecaka. No... to wędrówka przed nami. Spoglądam ukradkiem na Night... ciekawe jak się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Raczej nie bardzo widać. Wiesz, zaciekawiona, z deka wystraszona i trochę smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Podchodzę do niej i ją obejmuje. - Uśmiechnij się - powiedziałem i ją czule pocałowałem. - Lin-Shang mówił, że tam jest taki widok, że gwarantuje ci, że od razu weźmiesz książkę i ją dokończysz w kilka dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Kiedy się z nim komunikowałeś, że masz takie informacje? - zapytała po pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - No... ostatni raz... dwa dni przed wypuszczeniem. Ale wiem, że nie wiele się zmieniło, bo czytałem o tamtych terenach gazety kiedy siedziałem w bibliotece, albo jak czegoś nie robiłem poza pilnowania Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Zachichotała. To z kopyta kilkanaście godzin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Jeśli zarwę nockę niosąc was na plecach, to dojdziemy tam o wschodzie słońca... i wtedy zobaczycie to piękno Drzew Wiśniowych o poranku. Ja już się nie mogę doczekać tego postarzałego domu na wzgórzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Ale nie zarwiesz nocki - powiedziała Night. Koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Czyli kurwa nie zobaczą Wschodu nad Wiśniami... szkoda. Więc idziemy. Powinniśmy przekroczyć granicę 3 godziny przed zmierzchem. Więc nie ociągajmy się i w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 I w ten sposób zmordowani, brudni i głodni dotarliście do wioski, w której macie zamieszkać. Jak tu różowo... Od kwiatów wiśni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Spoglądam na Night i Xylyn. - I co sądzicie...? - spytałem się spoglądając na ich reakcje. No... Księżniczki nigdy tu nie były więc Pani Słoneczko mnie tu nie znajdzie, hihi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts