Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Mordka Night to jedno wielkie O. Gapi się. Xylyn już urwała jagodę z krzaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Zanim wejdziemy do Lin-Shanga, to cza się przygotować... nie wejdziemy chyba brudni do siedziby Daimyo - powiedziałem i się jakoś szykujemy. Potem idziemy do jego siedziby... po drodze spoglądam na wioskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Lisy. I liski. I lisiątka. Ale jak chcecie się przygotować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Wystarczy, że się wykąpiemy. WarmBloodzi... jak ich strażnicy z więzienia nazywali... chodzą w ubraniach, a wiedzą, że kuce raczej w ubraniach tylko na okazje. Następnie po znalezieniu jakiegoś źródełka, w którym się wykąpiemy i nie będziemy atrakcją... idziemy do Lin-Shanga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Jest rzeczka, w której robią pranie i dzieci się myją. I stanęliście przed drzwiami dużego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc pukamy do środka. Przybieram postać ogiera, a skoro nie było wyzwisk, to znaczy, że nie oceniają o wyglądzie... pierwsza ze słów Lin-Shanga, prawdziwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Otworzył wam wysoki lis w ładnym, niebieskim wdzianku. - Witajcie, w czym mogę wam pomóc? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Jeśli to jest Lin-Shang, to się z nim witam, i przypominam, że to ja. Jeśli jakiś sługa albo strażnik to proszę go o wezwanie Lin-Shang. Feather Wing go prosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Ano on. Trochę słabo cię pamiętał, ale jakoś sobie przypomniał. Zaproponował wam obiad, wypoczynek i łaźnie. Przyda się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Dziękuje mu. Więc idziemy do łaźni, a potem siadamy przy stole. Opowiadam mu historię po tym jak mnie wypuszczono z więzienia, i aż do czasu kiedy tu dotarłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 W łaźni były trzy drewniane, wysokie wanny wtmypełnione gorącą wodą. Wlazłeś... I nie chcesz wyjść. Zbyt przyjemnie. Night siedzi w drugim. Xylyn dostała własną małą miskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Ahh... jak przyjemnie... i pomyśleć, że tak teraz będzie co dziennie, ale u nas w domu. - Czuje się jak król... - powiedziałem odruchowo. Lin-Shang... dobrze zrobiłem, że tu przybyliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Night zachichotała z zamkniętymi oczami. Grzywka z prawego oka jej się przekręciła na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Dawno nie widziałem jej obydwu oczu. Więc kiedy będziemy już totalnie zrelaksowani, z bólem. Następnie idziemy zjeść. Więc co jest na stole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Ryż, jakaś zupa z makaronem, a także spory korzeń zapiekany z warzywami. Zaburczało ci w brzuchu na ten widok, mimo, że ty nie jest fizycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Wiem... ale też zjem by nie wyjść na ciotę. Spoglądam na Lin-Shanga jeśli z nami jest - Przyjemnie sobie tu żyjesz - powiedziałem. No... KURWA JUŻ KOCHAM TEN KRAJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 Kiwnął i odkroił sobie kawał korzenia. Żeń-szeń czy jakoś tak... Jadłeś, głodu ci nie napełniało, ale było pyszne. Ale tradycja wymaga po jedzeniu zostawić trochę na talerzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Więc zostawiam. A to, że głód to pewnie, pragnienie miłości. - Słuchaj. Czy ten dom o którym mówiłeś, wciąż jest wolny? Bo po pewnej rzeczy, wynieśliśmy się z Equestrii i obecnie nie mamy gdzie mieszkać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Jest w nim tyle do remontowania, że nikt go nie chce, wolą wybudować nowe - powiedział. Night jeszcze je ryż. Nawet nie próbuje jeść pałeczkami jak Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 BO jak ma je chwycić? Ja mam taki luksus, że mam magie. - Ja, Night i Xylyn możemy go wziąść... po co by stał taki pusty i się rozwalał... a można go odremontować... chętnie go wezmę - powiedziałem do niego z uśmiechem. - Potem poszukam pracy, i powinniśmy szybko się rozbudować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Kiwnął głową. - Więc jest wasz, ale dzisiaj nie każę wam w nim spać. Nic tam nie jest przygotowane. Tą noc spędzicie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Dziękuje, Lin. Naprawdę dziękuje - powiedziałem do niego z uśmiechem, a następnie idziemy do wydzielonej kwatery. Ah... już widzę, życie tutaj... najlepsze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Nom... Ale teraz jesteś głodny. Głodny miłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc podchodzę do Night i ją całuje. - Można poprosić o Sytą kolacje? - spytałem się jej z psimi oczami. Dla efektu... jeśli mogę... zmieniam się w psa i robię te psie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Zachitchotała i dała ci buziaka. Jeszcze podrapała za uchem. W kuczej postaci się najadłeś. Obudziłeś się, tuląc ją. Jest wcześnie, ale już czas do nowego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts