KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc budzę Xylyn i Night. Wcześnie dla nas, ale dla mieszkańców nie. Oni wstają razem z słońcem. Tak czy siak, wstajemy i dziękując Lin-Shangowi za gościnę, idziemy do nowego "Domu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Rozpadająca się, wielka rudera. Z niewielką szopą na podwórzu i małą zarośniętą farmą. Jest nawet zniszczona zagroda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Gwizdam z uznaniem. - No... mamy sporo do roboty. Zobaczmy czy materiały od Lin-Shanga są już tutaj - powiedziałem i idziemy zobaczyć. Night i Xylyn mają sporo Expa w delkracjach itp... ja się zajmę resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Są dziury w dachu a materiałów nie jest dużo. Radzę najpierw urządzić sypialnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc tak robimy. Urządzamy ważne pomieszczenia, jak Toaleta i sypialnia. Z tego co wiem, w Krajach Wiśni nie ma czegoś jak Łóżko, tylko wiadomo. "Łózko" leży na ziemi. Coś ala materac, kołdra i poducha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Z sypialnią jeszcze latwo poszło. Ale w łaźni jest brudno, a cały dom ma dziury w podłodze i dachu. Jednopiętrowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc naprawiamy dach w nad sypialnią... potem kiedy skończymy oba pomieszczenia... - Wiecie... chyba pójdę szukać pracy. Sporo rzeczy jest tutaj do zrobienia - powiedziałem. Jest ryzyko, że zachorujemy na "Wiśnie". Czyli będziemy jak typowi tutejsi. Chodzić w ich strojach i zachowywać się poniekąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Tyle, że gdy skończyliście, już był wieczór. Zaczęło padać i z dachu kapie. A Xylyn gdzieś zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Gdzie Xylyn? - spytałem się Night. Sprawdzam czy jest tutaj "łóżko". No... widzę, że albo uciekła od nas "Pierdole, nie mieszkam w tym gracie", albo na coś wpadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Dla Xylyn jest. Night ostatnio widziała jak wychodziła obejrzeć podwórze. Kapie na was. Łóżko jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Wiec wychodzę na zewnątrz wołając ją. Dobra... pewnie spierdoliła. Jednak jej kodeks nie mówił o mieszkaniu w zrójnowanym domostwie. A szkoda... naprawdę fajnie się z nią żyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 A nie. Xylyn zrzuca stare liście i gałęzie z dachu. Ładniej, ale pada tyle samo. W środku też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - XYLYN! RANO ZACZNIEMY! CHODŹ DO ŚRODKA ZANIM SIĘ PRZEZIĘBISZ! - wrzasnąłem do niej. Jeśli się zgodzi to wchodzimy do środka a następnie kładziemy się. No... jutro jak będę szukał roboty, to daje im kartkę i coś do pisania. One rozporządzą jak będzie wyglądał dom na szkicu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Tam już porozkładane naczynia by kapało w nie. Nie powino być powodzi, ale sporo leje. Xylyn przemoczona po prostu wtuliła się w skrzydło Night. Ta z kolei już zasypia.Tam już porozkładane naczynia by kapało w nie. Nie powino być powodzi, ale sporo leje. Xylyn przemoczona po prostu wtuliła się w skrzydło Night. Ta z kolei już zasypia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Całuje Night na dobranoc i mówię na głos - Miłych snów - powiedziałem i zasypiam. Staram się jutro wstać jak najwcześniej... równo ze słońcem by móc poszukać jakiejś pracy w wiosce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Albo strażnik albo kowal. Jak wolisz. Night myje podłogę i łata dziury w niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc z powodu braku zasad jak być strażnikiem... idę do kowala. Może nauczę się tej słynnej sztuki kowalstwa. Ach... ciekawe jak wygląda kowal. Pewnie kurwa góra mięśni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Kowal jest kobietą. Królikiem. O imieniu Nami. Nastolatka, która potrafi spuścić łomot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 OKEY! Tego się nie spodziewałem. Podchodzę do niej nerwowo... bo pierwszy raz widzę kobietę-Kowala - Witam. jestem Feather Wing i ja w sprawie pracy - powiedziałem. No... zbije mnie, czy się zgodzi z rozbawieniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Uśmiechnęła się. - Dużo ćwiczysz? - zapytała. Kowal muso być silny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Kilka dni temu byłem Prywatnym Strażnikiem jednej z księżniczek w Equestri. Mam sporo siły, i uczę się szybko - powiedziałem do niej z uśmiechem. Więc jaki werdykt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Zgodziła się. Najpierw tylko dorzucasz do pieca i ostrzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Na początek... może być. Więc po usłyszeniu o której kończę, pracuje do tej godziny. No... widać, że będzie cudna robota. Z Króliczką która może cie rozwalić za byle błąd. Żartuje... zobaczymy jaka jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Jest miła, zajmuje się kuciem narzędzi. A po robocie wróciłeś do tej rudery, gdzie Night ciągle łatała w podłodze. Od rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc sprawdzam ile przyniosłem Jenów... no chyba, że jestem bezjenny. Jeśli dużo, to idziemy dokupić parę desek i wtedy uszkodzone w podłodze wymieniam. A jak starczy na dachówki to je też wymieniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts