Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Starczyło, ale teraz jesteś bezjenny. Ojojoj... Ale jeszcze trochę jedzonka kupiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc siadamy w sypialni, w której chwilowo jest też jadalnia. - Co wy na to, żeby zostawić tą mega dziurę w łaźni? Jakoś ustabilizować, wiem to. Ale można zostawić. Ładny stamtąd widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Nom, można - powiedziała z uśmiechem. No to ustalone. Woda jest już przygotowana, więc możecie iść się myć. A Xylyn kontynuuje sprzątanie dachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc zapraszamy ją do kąpieli. Następnie idziemy się tam kąpać. Ah... takie życie... wyciągam kartkę i piszę do Twilight. "Witaj, Twi. Piszę, by się spytać co u ciebie. Jak tam sytuacja z Księżniczką?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 "Się uspokoiła, ale gryfy są niespokojne. Rozdrażniła ich kradzież towaru z magazynu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 "Zrobiłem to co uznałem za dobre. Nie mogłem pozwolić by źrebaki ich rasy, były niczym psy. Jak tam poza tym? Mam nadzieje, że twoje starania o tamtego kuca idą po maśle" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 "Średnio idą..." - odpisała. A ty w gorącej wodzie w balii... Cieplutko i przyjemnie, trochę tylko chłód leci z podwórka przez dziurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Ale nie przeszkadza mi "Co się dzieje? Nie interesuje się tobą?" napisałem do niej. Sprawdzam co Night i Xylyn robią. Ach... jak ja się cieszę, że tu jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 "Tak jakby..." Night wystaje tylko pyszczek. Xylyn wróciła i się myje w misce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Westchnąłem czytając jej odpowiedź. "Wiesz, spróbuj go gdzieś zaprosić i staraj się początkowo nie pokazywać, że się nim dalej interesujesz. Zaprzyjaźnij się... pokaż, że może mieć w tobie wsparcie, a kiedy będzie potrzebował... wtedy "uderz". Cierpliwość to podstawa. Rozchmurz się. Jesteś wspaniałą i piękną klaczą, na pewno w końcu ci się uda go zdobyć. Jaki on jest?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 "Jest miły, odważny, lojalny... Kończę, bo Celestia idzie" - urwała. Bul bul bul... Cieplutka woda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Westchnąłem. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Tak czy siak, po jakimś czasie wychodzimy i idziemy sobie coś zjeść. Ah... mam nadzieje, że cały dom się uda nam naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Pewnie długo to zajmie... Zbyt wiele teraz nie zarabiasz, więc musicie znaleźć jakiś inny, dodatkowy sposób na pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Spoglądam na Night. - Słuchaj, byśmy mogli szybciej skończyć naprawę domu, może też poszukasz pracy. Jak skończymy, to wtedy możesz skończyć pracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Coś się wymyśli - powiedziała z uśmiechem. Najedzeni, umyci... No to czas spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc wstaje i wycieram się. Następnie idziemy do sypialni i się kładziemy do łóżka. Więc, całuje Night... i obejmuje Xylyn. Owinęła się w moim czy Night skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Oboma. I taka szczęśliwa rodzinka... Mama, tata, zwierzątko, ciii, jeszcze tylko malucha brakuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 No...brakuje. Dobrze, więc mówiąc wszystkim Dobranoc. Zasypiamy. Poza tym, Xylyn to nie zwierzątko... fochnęła by się za to. Więc staram się wstać tak, żeby zdążyć do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 I znowu sypanie węgla, kucie metalu, topienie... I tak przez najbliższe dwa tygodnie, gdy nastąpił twój niby awans i dostałeś możliwość kucia narzędzi na zamówienie. A tymczasem Night znalazła sobie zajęcie, które w przyszłości przyniesie wam pewno sporo pieniędzy: zajęła się tym małym polem. Posadziła jakieś roślinki, czyta w książkach jak, co, gdzie i dlaczego się robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc idąc do pracy witam się z każdym. Dom już prawie ukończony, pozostało wymienić parę rzeczy i meble dokupić. Tak czy siak, teraz trochę więcej zarabiam. Wchodzę do kuźni i witam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Pracowałeś, zrobiłeś dwa młoty, a także kilka blach dla piekarzy. Nieźle. Coraz lepiej zarabiasz. A Night czeka na ciebie w domu. No to wracaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc wracam. Następnie sprawdzam jak tam pola nasze. Jakie to frykasy stworzyła. Mam nadzieje, że jest lepszą farmerką niż kucharką... do dziś mi jej pierwszy posiłek dla mnie, jak ją spotkałem, siedzi w żołądku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Nawet nieźle. Wyrosły już jako takie pomidory i marchewki. Starczy na dwa dni na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Świetnie ci idzie, kochanie - powiedziałem całując ją. Następnie pomagam jej wnieść to do domu. Następnie dajemy do spiżarki. Potem sprawdzam co jeszcze do zrobienia jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Dalej troszku kapie z dachu, jeszcze trzeba załatwić tą wysokości kucyka trawę na podwórzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts