KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Kiedy wychodzę kończąc zmianę witam JEDYNIE Księżniczce... jutro powinna powoli robić się zima. Jednak ta biała menda zna księżniczkę... nie pomoże jej to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nawet rozmawiają jak stare znajome... Jesteś w koszarach już. Za oknem widać jak chmurka się rozrasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Widocznie Zły idę do łóżka i odkładam ekwipunek... następnie idę zjeść też Mega wkurwiony. TA BIAŁA MENDA... ONA TU JEST! MAM OCHOTĘ ROZWALIĆ CAŁE MIASTO, DO SAMYCH PIERDOLONYCH FUNDAMENTÓW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Spokojnie, spokojnie... Jak uzbierasz kasę, to możesz się stąd wynieść. Pasuje? Zjadłeś sobie kanapki. Reszta koszarów pusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Kurwa... nie chce stąd wychodzić. Tu mi dobrze... TYLKO TA MENDA ZDRADZIECKA TU JEST. Pewnie jak się dowie, to mnie w coś podrobi by mnie potem zamknęli za to. Idę do ogrodów posiedzieć trochę... mam czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Idziesz do ogrodów... I czołowe z Rarity. Ty bardziej oberwałeś, bo ona ma róg, ale nie tak mocno. Nie krwawisz, do tego zbroja zamortyzowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Boli... miziam się kopytem po czołowym... Teraz mnie jeszcze atakuje, menda jedna... UDEŻYŁBYM JĄ ALE... 1. Nie bije kobiet 2. Ma Allay z Księżniczą... czyli szefową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Przepraszam - powiedziała uprzejmie Rarity. Potem ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Masz DUŻO do Przepraszania - powiedziałem wstając i biorąc włócznie i otrzepując się z kurzu... patrzę na nią z DUŻĄ ilością nienawiści... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Słucham? - zapytała i przystanęła. Przyszła Twilight. - Witaj - powiedziała do ciebie. - Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Radzę na nią uważać, wasza wysokość - powiedziałem wskazujac na ZBP. - Prędzej czy później zdradzi każdego. Wiem co mówię, bo raz jej 10 lat temu zaufałem... - powiedziałem i się odwróciłem i idę dalej na patrol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Obie gapiły się. A ty poszedłeś do ogrodów. Na niebie zauważyłeś znajomą, fioletową pegazicę. Zbierała chmury do butelek. Czemu ona zawsze ma prawe oko zasłonięte grzywą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nie wiem... siedzę tu poddenerwowany. Zrobiłem z siebie błazna przed księżniczką... ale mówię prawdę. TEJ BIAŁEJ KLACZY NIE NALEŻY UFAĆ! RAZ ZAUFAŁEM I WYLĄDOWAŁEM W WIĘZIENIU Z REPUTACJĄ PEDOFILA, GWAŁCICIELA I MORDERCY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Klacz się zachwiała pod butelkami z chmurami... I w twoją stronę lecą cztery. BOMBARDUJĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - CHOLERA! - Wrzeszczę i się chowam. Nikt nie nauczył mnie niczego związanego z chmurami (powód. Więzienie) więc nie wiem jak sobie poradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Wybacz! Nic ci nie jest? Zapytała, lądując wśród potłuczonego szkła. Chmurki się ulotniły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Nie... wszystko dobrze... nie przedstawiliśmy się jeszcze. Ja jestem Feather Wing, a ty? - spytałem z powoli opadającym gniewem z powodu spotkania zdrajcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Night Focus. Wystarczy Night - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 No... można się na niej Sfocusować... łapiecie? Ok... - Miło mi. Wiesz, może lepiej byś poszła, nie wiem czy wolno przebywać komuś w ogrodach pałacowych - powiedziałem z lekką obawą - Ale jak co, to chętnie się spotkam z tobą potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Kiwnęła głową. - co powiesz na dzudziestą u mnie? - zapytała. Zmiata ogonem szkło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Jutro o 20? No dobrze, akurat wtedy kończę zmianę więc będę miał czas. To do zobaczenia... - powiedziałem machając a ja wracam do koszar, mając nadzieję, że nie spotkam Księżniczki albo ZBS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Masz godzinkę tutaj, a potem do Night. Hmmm... Co by tu porobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Czyszczę sprzęt jeśli można... oczywiście musiało się coś spieprzyć. Za przyjemna robota, BUM! Okazało się, że jest tu też zdrajca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Spokojnie... Wyczyściłeś wszystko na błysk. Zauważyłeś, że... Jest za pięć dwudziesta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Więc wstaję i odkładam zbroję i włócznie na odpowiednie miejsce. Następnie idę do Night... no, może dzisiaj będzie ciekawiej. Może odpuszczę z tonu po "Spotkaniu z Zdrajcą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts