Cipher 618 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Gdy mój X360 działał, zagrałem w Painkiller HD (nie pamiętam pełnej nazwy). Po pierwszej mapie natychmiast powróciłem do Painkiller. Black Edition. Takie małe porównanie.Painkiller HD <vs.> Painkiller BE- podstawowa broń to jakieś dziadostwo <> tytułowy painkiller wymiata (trzeci tryb ognia w spowolnionym tempie... to trzeba zobaczyć) - gra jest wolniejsza <> szalone tempo roz(g)rywki - całkiem niezła grafika <> gra starzeje się wyjątkowo powoli. Dać nieco lepsze tekstury i wyjdzie wersja Ultra HD - umm... gra ma w nazwie HD, gdzie są nazwiska na nagrobkach? (pierwsza mapa) <> po wybiciu wszystkiego co się rusza, możemy przeczytać, że jeden z twórców gry był nauczycielem. To było +/- 10 lat temu... A tutaj papka w HD - ze względu na ślamazarne tempo gry "combosy" są trudniejsze do wykonania <> łatwe i przyjemne combosy- ej, gdzie jest reszta map? A... no tak, DLC <> mnóstwo map, żadnego DLC- na konsoli nie ma kodów <> uznajcie mnie za kogo chcecie, ale Painkiller najlepiej smakuje na kodach. 999 kołków, nie martwisz się o zdrowie. Aha i ta sztuczka z kartami Tarota (złap je wszystkie!) - wysoka cena <> na GOG można kupić za śmiesznie niską kwotę. Nagrywasz na płytkę i masz PEŁNĄ grę, bez DLC, świetną broń i szalone tempo gry W inne "samodzielne dodatki (?)" nie grałem Chcesz SZYBKĄ i zwariowaną grę (kto chce się pobawić, w przybij mnicha do sufitu?) - G.O.G.com - ta wersja działa na Win7 czy 8.1. Nie wiem jak jest z tymi, z tanich serii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Grałem we wszystkie Killery na PC i jestem zadowolony z tego co dostałem Szybka strzelanina, sporo skakania, poziomy i przeciwnicy którzy straszą czasami o wiele lepiej niż obecne maszkary w grach(misja pierwsza w jednej z nich - sierociniec, masa trupodzieci jest przerażająca ._.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 I ja grałem w niejedną odsłonę, każda była spoko, szybka akcja, spoko grafika i muzyka. Nasi wrogowie potrafili wystraszyć, ale w jednej z ostatnich części, (nie pamiętam podtytułu), wrogów było takie zastępy, że gra traciła cały urok, nawet nie musieliśmy celować, tyle ich było na ekranie. Ogólnie bardzo dobre te gry były i kto wie, czy nie kupiłbym nowej części z odświeżoną grafiką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Gdyby pojawił się Painkiller 2 - taki jak dawna "jedynka": cud, miód i orzeszki. Niestety obawiam się, że przez multiplatformowość wyszedłby kolejny (słaby) Painkiller HD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 1 i 2 kocham. Odkąd polacy przestali się w tym bawić, fabuła i gra poszły się je..........paść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts