Quuezy Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Witajcie! Jestem dość starym, lecz zapomnianym użytkownikiem(bo nie wchodziłem i nie udzielałem się) forum mlppolska, więc poprostu drugi raz się przywitam. Nazywam się Jakub, interesuję się muzyką, grami (głównie CSGO), IRC'ami i innymi takimi nudnymi rzeczami. Kiedyś pisałem fanfici ale ostatecznie przepadły z dymem po upadku strony poNland, nie wiem czy ją pamiętacie ale kiedyś prawdopodobnie obydwie te strony były połączone partnerstwem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Witaj ponownie na forum. Byłeś na jakiś meetach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Aktualnie nie, i nie zamierzam.. szkoła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Ja Cię znam Kupa lat Quuezy! Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Ano Witoj Jakubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Czy chciałbyś, aby świat opanowały pingwiny które wydają odgłosy brzmiące jak "Krrr"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 @Kruczek czemu nie @Ścierwisław Wszechmogący nie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Witaj Quuezy i życzę Ci miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Siema Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Wiesz.. jakoś tajemnicą to nie jest ale jednak zachowam sobie odrobinę anonimowości dodam tylko że ze śląska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Witaj na forum, ponownie? Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się