Burning Question Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) Tutaj dodawane są informacje o tym, kto zdobył odznakę "Przyjaciela Daring Do" oraz informacje o wygranych w działowych konkursach. Można komentować i gratulować. Pierwsza odznaka za aktywność dla "Przyjaciela Daring Do" wędruje doooooo.... Rex *Monster* Crusader! Gratulacje! ^^ Punkty były liczone od początku listopada 2014 do końca stycznia 2015. Rex zdobył 19 punktów. Zaraz po nim był MaciejKamil oraz Uszatka - oboje zdobyli po 16 punktów. Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Burning Question 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Zwycięzcy w konkursie literackim "Daring Do i czas Wigilii Serdeczności". Pierwsze miejsce: SPIDIvonMARDER https://docs.google.com/document/d/1lzVskhgNiw3qI7Lah7eI8GM5Zs8NmFCw-HGrguHAG4I/edit Drugie miejsce: Sakitta https://docs.google.com/document/d/1LTpLZTi1g42YxWEjVCXj2xFiBjAlGzKT3PB5DTyEqtM/edit Gratulacje! ^^ Edytowano Luty 5, 2015 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Szkoda, że BQ odeszła z forum, gdyż nadal nie dostałem swojej nagrody :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nagród i tak nie ma od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Nie zmienia to faktu, że burdel tu mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Miałem na myśli obiecany rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 3 godziny temu CalevaN napisał: Cóż... gdybym miał kontakt z BQ, to na pewno bym napisał do niej z tą sprawą. Sam jakimś cudotwórcą nie jestem jeżeli chodzi o arty. Jedynie co mi teraz pozostaje powiedzieć: wybacz. Chyba, że naprawdę byś chciał ten obrazek to "postaram się" zrobić go dla ciebie. (...) Jesteś nowym opiekunem działu, ale nie masz obowiązku wypełniać obietnic starego Zatem spoko, a do BQ miałem gdzieś kontakt i może go wykopię... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts